Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Degën Doganore Përmet (Tri Urat) - kategoria III-b

 2. Specialist në Degën Doganore Sarandë - kategoria III-b

 3. Specialist në Degën Doganore Fier - kategoria III-b

 4. Specialist në Degën Doganore Korçë - kategoria III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Boci
 • Adelina Lleshi
 • Adriana Kushta
 • Agron Isufaj
 • Ahmet Kerxhaliu
 • Aleksander Lilo
 • Altin Jupe
 • Andi Zaja
 • Anduela Xhaferaj
 • Antoneta Lamani
 • Arben Yzellari
 • Arber Arapi
 • Arion Simoni
 • Ariseld Islamaj
 • Armand Telhallari
 • Artemisa Zhupa
 • Aurora Torba
 • Besjana Shala
 • Besjana Tusuni
 • Besmira Hoxha
 • Besmira Verri
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Petanaj
 • Blerta Coniku
 • Bora Kaci
 • Brikena Abazaj
 • Brikena Luto
 • Denis Dervishi
 • Donika Uka
 • Dorina Gjikolaj
 • Dritan Muka
 • Dritan Shabani
 • Dritan Tahiraj
 • Egreta Hakorja
 • Elda Pano
 • Eliada Xhoku
 • Emona Karami
 • Eniada Shabani
 • Erald Halili
 • Erald Kalemi
 • Erblina Shahini
 • Erialda Braca
 • Ermir Dhima
 • Ermira Allka
 • Everest Dedja
 • Fatjona Kodra
 • Feruzjola Avxhi
 • Florian Belshaku
 • Gazmend Reka
 • Genti Shaqiri
 • Gentian Hakorja
 • Gentiana Shegani
 • Gjergji Mano
 • Isabela Bucka
 • Isuf Abazaj
 • Isuf Uruci
 • Jasemina Voci
 • Jona Sulaj
 • Julian Hoxhaj
 • Julian Lako
 • Juliana Çupa
 • Klementin Syla
 • Kresilda Abedin
 • Kujtim Abedinaj
 • Lorenc Rexho
 • Luzvan Meçi
 • Mariglen Brashiba
 • Meleq Hoxhaj
 • Miranda Goçi
 • Mirvjena Larushku
 • Morena Haska
 • Nikolin Radoja
 • Oltjan Hamza
 • Ornela Memushi
 • Pirro Angjeli
 • Ramazan Ajazi
 • Rexhino Musaj
 • Saimir Zeka
 • Samanta Laska
 • Samet Gurguri
 • Vitore Medha
 • Xheneta Hasanaj
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 23.1.2020., ora 15:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 30.1.2020., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, TiranëShënim:
Njoftim*Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 30.1.2020., ora 10:00 në ambientet e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinise, Rruga e Durresit, Tiranë