Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Lehtësive Doganore, Transitit dhe Informimit të Operatorëve, në Drejtorinë e Procedurave Doganore, në Departamentin Teknik të Akcizës dhe Procedurave Doganore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave - kategoria III-b

 2. Specialist në Sektorin e Lehtësive Doganore, Transitit dhe Informimit të Operatorëve, në Drejtorinë e Procedurave Doganore, në Departamentin Teknik të Akcizës dhe Procedurave Doganore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave - kategoria III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Boci
 • Adelina Lleshi
 • Agron Isufaj
 • Andi Zaja
 • Anduela Xhaferaj
 • Anila Shurdhi
 • Anisa Caka
 • Anisa Likaj
 • Anisa Mara
 • Antonjeta Zadrima
 • Arben Yzellari
 • Arion Simoni
 • Ariseld Islamaj
 • Arjan Doci
 • Arjola Bizhga
 • Arlind Kruja
 • Armand Telhallari
 • Besjana Tusuni
 • Besmira Hoxha
 • Besnik Tozaj
 • Blerta Coniku
 • Dashamir Boriçi
 • Denada Dosti
 • Denis Dervishi
 • Donika Uka
 • Dorjan Gjini
 • Driola Gruda
 • Dritan Muka
 • Dritan Tahiraj
 • Egreta Hakorja
 • Eliada Xhoku
 • Elidon Omeri
 • Eniada Shabani
 • Enkeleda Sula
 • Enxhi Kaja
 • Erblina Shahini
 • Ernelda Novaku
 • Fatos Qefa
 • Flavia Kanushi
 • Florian Belshaku
 • Florina Cenaj
 • Gazmend Reka
 • Gentian Hakorja
 • Gerald Zotaj
 • Grehans Uka
 • Greis Dragoti
 • Isabela Bucka
 • Isuf Uruci
 • Jasemina Voci
 • Jetnor Zhaboli
 • Jona Sulaj
 • Jonida Braho
 • Jonilda Guxholli
 • Kresilda Abedin
 • Kujtim Abedinaj
 • Lorenc Gordani
 • Loreta Hanxhari
 • Loreta Xhikneli
 • Marena Panda
 • Mariglen Brashiba
 • Migaela Mukja
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Miranda Goçi
 • Mirvjena Larushku
 • Nikolin Bello
 • Oltjan Hamza
 • Rajmonda Xhelollari
 • Samanta Laska
 • Selim Deda
 • Suela Haxhija
 • Vladimir Haxhiaj
 • Xheneta Hasanaj
 • Xhuliana Fiku
 • Xhuljan Balliu
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 17.1.2020., ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 24.1.2020., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, TiranëShënim:
*Njoftim: Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 24.1.2020, ora 10:00 në ambientet e Departamentit të Administratës Publike, Blv "Dëshmorët e Kombit", Sheshi "Nënë Tereza", Tiranë