Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Doganier në Zyrën Doganore Vermosh, në Sektorin e Operacioneve Doganore, në Degën Doganore Shkodër - kategoria IV-a

 2. Doganier në Zyrën Doganore Qafë-Prush, në Sektorin e Operacioneve Doganore, në Degën Doganore Kukës (Morinë) - kategoria: IV-a

 3. Doganier në Zyrën Doganore Shishtavec, në Sektorin e Operacioneve Doganore, në Degën Doganore Kukës (Morinë) - kategoria IV-a

 4. Doganier në Zyrën Doganore Qafë-Morinë, Tropojë, në Sektorin e Operacioneve Doganore, në Degën Doganore Kukës (Morinë) - kategoria IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Çullhaj
 • Admir Zefi
 • Adnand Maksuti
 • Adolf Nasufi
 • Alda Morina
 • Aldi Hoxha
 • Aliman Seferi
 • Amarildo Elezi
 • Amilda Haka
 • Andrijola Iaku
 • Anela Lulaj
 • Anila Selishta
 • Anxhela Petriti
 • Aranit Çera
 • Arben Yzellari
 • Arion Hysenllari
 • Ariseld Islamaj
 • Arlinda Islamaj
 • Armando Zeqaj
 • Arta Gjonaj
 • Atan Syla
 • Bekim Mulaj
 • Besjana Roshi
 • Besmir Rudi
 • Besmir Shehu
 • Blerim Tola
 • Bruneld Gjini
 • Bylbil Gjuta
 • Çlirim Tafaj
 • Daniel Sheti
 • Denada Dosti
 • Derald Shehi
 • Drita Çene
 • Dritan Mimini
 • Edmir Bullari
 • Eglentin Pllumbi
 • Egreta Hakorja
 • Elefteria Lula
 • Elis Dani
 • Elisi Muco
 • Elona Jaupaj
 • Elona Tota
 • Elvisi Sulozeqi
 • Endri Bali
 • Enea Ago
 • Enea Dengeri
 • Eni Mustafaj
 • Enis Konomi
 • Enxhi Kaja
 • Enxhi Preka
 • Erald Kalemi
 • Ermal Kukaj
 • Ermira Hajrullahi
 • Ervin Shahu
 • Everest Dedja
 • Fatos Baruti
 • Filippo Brati
 • Fitim Demollari
 • Florjan Kacorri
 • Gazmend Bardhoshi
 • Gazmend Oruçi
 • Gerti Doko
 • Glenda Matlija
 • Hegla Medja
 • Holta Xhurxhi
 • Ilavio Kollacej
 • Ilir Fakaj
 • Isi Boletini
 • Ismail Bardhoshi
 • Ismet Mërtinaj
 • Jetmir Axhami
 • Jeton Markaj
 • Johan Sholla
 • Jona Frroku
 • Jona Meti
 • Jonid Avduli
 • Jonida Sojati
 • Julian Rrista
 • Juliana Gjegja
 • Juljan Gjura
 • Jurgen Hyka
 • Jutbina Nakaj
 • Klaudio Beqiraj
 • Klea Roseni
 • Kleo Liçaj
 • Klevis Sinaj
 • Klodjan Pjeshka
 • Laura Kumrija
 • Lavdrim Laçi
 • Lorina Rada
 • Luan Dedaj
 • Ludmilla Bejko
 • Mario Tola
 • Marsel Javori
 • Matilda Shahllari
 • Migena Velija
 • Mikel Huta
 • Mirjan Jahja
 • Nagip Nurishaj
 • Nderim Cami
 • Nertil Collaku
 • Orjon Tuci
 • Pamela Guga
 • Paulin Vata
 • Ramazan Ajazi
 • Renis Hasa
 • Rexhep Sina
 • Sabri Mazrreku
 • Selina Prelaj
 • Slvio Volaj
 • Tonin Bokaj
 • Uran Islamaj
 • Valentina Gjoshi
 • Valmir Dida
 • Vilme Plaku
 • Vladimir Nakaj
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 6.9.2019., ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 13.9.2019., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, TiranëShënim:
* Njoftim: Kandidatët e kualifikuar për intervistën e strukturuar me gojë njoftohen se intervista do të zhvillohet më datë 19.09.2019, ora 11.00, në ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës, Blv "Dëshmorët e Kombit", Sheshi "Nënë Tereza", nr. 4, Tiranë.