Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Monitorimit të Kontratave, në Drejtorinë e Koordinimit dhe Monitorimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Informacionit dhe Statistikës, në Drejtorinë e Informacionit dhe Publikimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adiola Metani
 • Admir Zefi
 • Adrian Zela
 • Afroviti Manthjo
 • Alban Asllani
 • Aleksina Demiraj
 • Algerta Kurti
 • Alma Gjoka, (Meta)
 • Altimira Petanaj
 • Altin Hila
 • Amarilda Fejzullau
 • Ambra Tukaj
 • Amilda Haka
 • Anastasi Meçi
 • Andi Ajazi
 • Andi Dore
 • Andi Gjini
 • Andi Pepa
 • Andrea Shehu
 • Anduela Simaku
 • Anila Miftaraj
 • Anisa Kolgjini
 • Anjeza Nisi
 • Anjeza Satka
 • Antoneta Lamani
 • Anxhela Ruçi
 • Ardenisa Spaho
 • Ardit Dervishi
 • Ardita Vrioni
 • Arjol Ahmeti
 • Arjola Hoxha
 • Armela Seidi
 • Arnold Cengu
 • Arsid Hametaj
 • Arta Gjonaj
 • Artan Simoni
 • Artiola Muçaj
 • Aurora Aliu
 • Bekim Mulaj
 • Benardo Pllaha
 • Besart Duro
 • Besmir Likaj
 • Bledar Spahiu
 • Blerina Rapushi
 • Blerta Tona
 • Bonina Meleqi
 • Brikena Mehmeti
 • Brixhilda Banaj
 • Bruno Salliu
 • Bujar Miftaraj
 • Daorta Berdaj
 • Denisa Fejzo
 • Diamanda Meta
 • Donald Dervishaj
 • Dorjana Llushi
 • Eda Gjinishi
 • Eda Muska
 • Edison Zaçaj
 • Eduart Lasku
 • Eduart Lika
 • Eglantina Qemali
 • Ela Ziu
 • Elgerta Haxhi
 • Eljana Blaceri
 • Eljon Begolli
 • Elton Kaziu
 • Elton Licenji
 • Elvi Çuni
 • Elvis Stafa
 • Emirald Hasanaj
 • Emirjona Shala
 • Enea Dengeri
 • Enea Sali
 • Eriona Bega
 • Erisa Peçi
 • Erisa Pulaj
 • Ermal Hodo
 • Ermiola Muca
 • Ermira Hajrullahi
 • Ertigena Gjoka
 • Esmeralda Spata
 • Euljan Eskiu
 • Everest Dedja
 • Evgjeni Kola
 • Evinjola Danga
 • Fation Kaseja
 • Fatjona Çilaj
 • Fatos Baruti
 • Fellenxa Uku
 • Florian Hoxha
 • Florina Cenaj
 • Geraldo Taraj
 • Gerina Kullolli
 • Gezim Zotkaj
 • Greta Xhema
 • Hajdër Koxha
 • Helena Hoxha
 • Herson Torra
 • Ilda Jongari
 • Ilirjan Nerguti
 • Ina Sula
 • Jasmina Daiu
 • Jolanda Fejzullahi
 • Jona Kamberi
 • Jona Mulla
 • Jona Sulaj
 • Juljan Laçaj
 • Juna Cano
 • Juri Arapi
 • Kejvi Hyso
 • Kejvin Agollari
 • Ketrin Toptani
 • Klark Anastasi
 • Kled Leka
 • Kledi Ruka
 • Klenada Kaca
 • Klodiana Murataj
 • Laureta Mehmetaj
 • Ledion Pajo
 • Lorenc Gordani
 • Lorisa Dauti
 • Luan Dedaj
 • Majlinda Vila
 • Majlinda Vila
 • Mari Dedndreaj
 • Marinela Prifti
 • Marino Mazniku
 • Mario Jaçe
 • Marlin Markolaj
 • Marsela Abasllari
 • Marsela Gjika
 • Maze Abazaj
 • Meglantina Caushaj
 • Migena Kycyku
 • Mikel Huta
 • Mimoza Selimi
 • Miranda Goçi
 • Mjaftore Nazeraj
 • Nertila Hodo
 • Olitjana Sari
 • Ormal Nezaj
 • Pamela Isufati
 • Pandi Skorovoti
 • Pellumb Feneri
 • Ramazan Ajazi
 • Rasim Kurti
 • Redon Xhelilaj
 • Rexhina Hila
 • Roland Seci
 • Romario Zoga
 • Rovena Hoxha
 • Rovena Llupi
 • Rugova Gjonaj
 • Sara Qoshi
 • Sara Sulko
 • Serdi Maksuti
 • Shpetim Hoxha
 • Sidita Kruja
 • Silva Kazazi
 • Sindi Reka
 • Spenki Husi
 • Stela Bita
 • Suela Haxhija
 • Suela Numani
 • Tedi Xhani
 • Thomas Dhimolea
 • Uran Islamaj
 • Valdete Bardhoshi
 • Valmira Byberi
 • Vasiel Hysenaj
 • Verjana Agari
 • Virxhinia Hilej
 • Vjollca Hysaj
 • Xhuljana Baha
 • Xhuljo Bushi
 • Ylber Kamberi
 • Ylmije Mersinllari
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 22.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 24.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.