Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Integrimit, në Drejtorinë Juridike dhe të Integrimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Integrimit, në Drejtorinë Juridike dhe të Integrimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Çullhaj
 • Adelajda Demo
 • Albana Celiku
 • Albana Malçi
 • Andi Mehmeti
 • Anduela Çaçaj
 • Anjeza Xhixha
 • Anna Hotaj
 • Anna Maria Vasili
 • Ardiana Aliaj
 • Ardita Vrioni
 • Armir Hallkaj
 • Artan Simoni
 • Athina Gjika
 • Bejre Kurra
 • Bela Gega
 • Blerta Cekici
 • Brikena Lika
 • Brixhilda Prendi
 • Dafina Gora
 • Daniela Kupi
 • Danjela Vojka
 • Davis Visari
 • Denis Dema
 • Denisa Fejzo
 • Dorina Dubali
 • Dorina Gjoka
 • Dorjana Llushi
 • Edona Goci
 • Egi Hoxha
 • Elio Nikolla
 • Eljana Blaceri
 • Elona Patria
 • Elvina Zika
 • Ema Shkreta
 • Endrit Sholla
 • Enkilejda Halili
 • Erisa Degjoni
 • Fjona Kopali
 • Gentjana Morina
 • Geri Pilaca
 • Greta Mehmeti
 • Griselda Boce
 • Ina Ndoci
 • Irena Osmënaj
 • Ismet Matragji
 • Jasmina Daiu
 • Jona Kamberi
 • Jonida Lama
 • Jonida Lazi
 • Juljana Demiraj
 • Juxhina Ymeri
 • Kamela Jaçellari
 • Kelton Haja
 • Klara Hyka
 • Klaudja Lleshi
 • Klementin Syla
 • Krisi Golloshi
 • Kristi Cucka
 • Kristi Nikolla
 • Ledion Ademi
 • Lorenc Gordani
 • Malvina Plaku
 • Manjola Lushka
 • Marinela Prifti
 • Marino Mazniku
 • Marlin Shehaj
 • Matilda Zika
 • Melina Lleshi
 • Migena Çallëku
 • Oligerta Çela
 • Orges Bozaxhiu
 • Ritvan Zika
 • Sidita Kruja
 • Valbona Sollaku
 • Valmira Byberi
 • Xhanfise Biçoku
 • Xhejsjola Hoxhaj
 • Zamira Paloka
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 10.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 14.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.