Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist (pritje) në Sektorin e Pritjes dhe Informacionit, në Drejtorinë e Ekzaminimit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Pronësisë Industriale - kategoria: IV-a

 2. Specialist (pritje) në Sektorin e Pritjes dhe Informacionit, në Drejtorinë e Ekzaminimit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Pronësisë Industriale - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Çullhaj
 • Adelajda Demo
 • Adiola Veis
 • Adrian Sulo
 • Agim Sinani
 • Aida Allushi
 • Alban Asllani
 • Albana Celiku
 • Alma Gjoka, (Meta)
 • Altin Hila
 • Amilda Haka
 • Andi Mehmeti
 • Andi Pogaci
 • Anjeza Satka
 • Arber Arapi
 • Arjola Manreka
 • Bedrie Hajdaraj
 • Besmir Likaj
 • Blerina Cinari
 • Bonina Meleqi
 • Briglantina Balliu
 • Brikena Mehmeti
 • Bruna Shellira
 • Danjela Zyfi
 • Denisa Fejzo
 • Dorian Loshe
 • Dritan Ponari
 • Edvin Madhi
 • Elda Dano
 • Eljana Blaceri
 • Eneda Abazaj
 • Enkilejda Halili
 • Erald Kalemi
 • Erisa Degjoni
 • Ermelinda Elmazaj
 • Ernilda Qafa
 • Eva Marku
 • Everest Dedja
 • Fatbardha Toci
 • Geraldo Taraj
 • Gilberta Cullhaj
 • Ilda Dushi
 • Irald Dervishaj
 • Irida Korcari
 • Isida Lala
 • Jetmira Ymeralilaj
 • Jetnor Zhaboli
 • Jola Shpuza
 • Jona Mulla
 • Klevis Avdiaj
 • Kliton Lyla
 • Kreshnik Duqi
 • Lindita Skura
 • Lorenc Gordani
 • Luan Dedaj
 • Luan Sallaku
 • Lubjana Mazia
 • Majlinda Vila
 • Margarita Vogli
 • Mario Tola
 • Marlind Golloshi
 • Marsiela Sinjari
 • Migena Çallëku
 • Mikel Huta
 • Nereida Lalmi
 • Ornela Zaimi
 • Ramazan Ajazi
 • Renata Muca
 • Rezarta Doci
 • Ridjan Allmuça
 • Rugova Gjonaj
 • Suela Cara
 • Suela Numani
 • Taulant Zyfi
 • Valdete Bardhoshi
 • Vjoldan Muslija
 • Yllka Bishani
 • Zhuljen Manellari
 • Zoje Bushpreni
 • Zyrafete Poga
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 15.1.2019, ora 15:30 në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 17.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.