Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Përpunimit, Menaxhimit të Arkivës dhe Marrëdhënieve me Publikun, në Arkivin Shtetëror të Sistemit Gjyqësor - kategoria: IV-b

 2. Specialist (arkiv/protokolli) në Sektorin e Shërbimeve, në Drejtorinë e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Inspektoratin Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve, Ujërave dhe Turizmit - kategoria: IV-b

 3. Specialist (arkiv protokoll) në Sektorin e Burimeve Njerëzore dhe Arkiv Protokollit, në Drejtorinë e Mirëadministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve, në Drejtorinë e Përgjithshme Ekonomike dhe të Shërbimeve Mbështetëse, në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - kategoria: IV-b

 4. Specialist (arkiv/protokolli) në Sektorin e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Administratën e Prefektit të Qarkut Kukës

 5. Specialist në Sektorin e Arkiv-Protokollit, në Drejtorinë e Mirëadministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve, në Drejtorinë e Përgjithshme Ekonomike dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Ministrinë e Drejtësisë - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelajda Demo
 • Adelina Laçi
 • Adila Prendi
 • Adriana Asllanaj
 • Adriana Kurti
 • Agim Sinani
 • Aida Bushi
 • Aida Caushi
 • Aida Hudhri Cano
 • Aida Koçi
 • Ajshe Belaj
 • Albana Karaj
 • Albert Marku
 • Alda Qoku
 • Aldi Toromani
 • Aleksandër Gjeçi
 • Alesia Zenuni
 • Alketa Mehmetaj
 • Alketa Spahiu
 • Alkysa Shehaj
 • Altimira Petanaj
 • Altin Selimi
 • Anduela Çaçaj
 • Anisa Beti
 • Anisa Duka
 • Anisa Likaj
 • Anita Mica
 • Antoneta Ozuni
 • Ardjan Çela
 • Argen Skenderi
 • Arion Simoni
 • Arjan Muça
 • Arjana Toçilla
 • Arnaldo Gega
 • Arvina Veliu
 • Athina Gjika
 • Aurel Harizaj
 • Aurora Ajazi
 • Basrije Shametaj
 • Bejre Kurra
 • Bekim Mulaj
 • Bela Gega
 • Besiana Aleti
 • Besmira Gjoni
 • Blendi Lala
 • Blerina Hysaj
 • Blerina Tola
 • Blerta Kalemaj
 • Blerta Tahiri
 • Boralda Kanani
 • Brikena Lika
 • Brisilda Cufaj
 • Brixhilda Prendi
 • Brunilda Kaçori Dine
 • Brusilda Kasemi
 • Daniela Kalemaj
 • Daniela Kupi
 • Dea Bulku
 • Denis Dema
 • Denisa Deliu
 • Denisa Fejzo
 • Denisa Kukli
 • Denisa Llazo
 • Denisa Metaj
 • Desarta Spahiu
 • Diana Proga
 • Donald Korbi
 • Dorina Dubali
 • Dorina Gjoka
 • Dorjana Llushi
 • Edlira Suci
 • Edona Ndoj
 • Edvin Madhi
 • Edvina Murati
 • Egli Qahajaj
 • Ela Ziu
 • Elda Alushi/Doka
 • Elda Hila
 • Elis Ndoci
 • Eljana Blaceri
 • Elmira Begaj
 • Elona Grosha
 • Elona Patria
 • Elton Tyli
 • Elvina Zika
 • Ema Berlat
 • Encio Dikollari
 • Endi Tabaku
 • Endrit Sholla
 • Enea Dengeri
 • Enea Permeti
 • Enea Sali
 • Eneda Abazaj
 • Enela Topulli
 • Eni Gjoka
 • Enkeleta Axhami
 • Enkida Fera
 • Enkilejda Halili
 • Eraldo Cani
 • Erik Hysenaj
 • Erisa Degjoni
 • Erisa Peçi
 • Erjola Hoxhallari
 • Erjona Lapi
 • Erjona Reci
 • Erjona Saliu
 • Ermelinda Mihali
 • Ermir Dhima
 • Ermira Bejko
 • Ernest Koce
 • Ervaldo Cullufe
 • Ervin Cenaj
 • Esilda Konini
 • Esmeralda Vefa
 • Eva Ajdini
 • Eva Marku
 • Eva Zeneli
 • Evisa Mburimi
 • Fatjona Likaj
 • Fiordalba Goxhaj
 • Florida Shehu
 • Florida Zuna
 • Françeska Abazi
 • Genti Rugji
 • Gentjana Morina
 • Geraldo Taraj
 • Gledis Hajdini
 • Grisilda Manjani
 • Grisilda Telhaj
 • Hamdi Cuka
 • Hatixhe Murrani
 • Herson Torra
 • Ilda Jongari
 • Ilirjana Osdautaj
 • Ina Koci
 • Ina Ndoci
 • Ingrida Kaja
 • Inva Rekaj
 • Ioann Çeli
 • Irena Osmënaj
 • Isidor Panxhi
 • Jolanda Cala
 • Jolanda Kristo
 • Jolanda Pjetri
 • Jona Sulaj
 • Jonarda Kërkuti
 • Jonida Lama
 • Jonida Lazi
 • Jonida Ndoni
 • Jordan Muceku
 • Julinda Shehaj
 • Juljana Çërbja
 • Jurgen Mehmeti
 • Juxhina Ymeri
 • Klaudia Mullari
 • Klaudio Agolli
 • Klorida Sina
 • Kostanca Sovjani
 • Kristina Dedëgjoni
 • Kristjana Qoku
 • Laureta Cenaj
 • Ledio Bazaiti
 • Ledion Ademi
 • Lejmonda Hysaj
 • Leonard Xherri
 • Leonora Laçi
 • Liljana Velkaj
 • Lindita Skura
 • Luan Dedaj
 • Luljeta Brahja
 • Majlinda Vila
 • Malbora Marku
 • Marinela Arapi
 • Mario Tola
 • Marisa Collari
 • Marjana Gjoci
 • Marsida Lumi
 • Marsilda Molla
 • Matilda Çullhaj
 • Melina Lleshi
 • Mersin Kurti
 • Migena Biba
 • Migena Çallëku
 • Miranda Goçi
 • Mirela (Mino) Lipe
 • Nedina Laci
 • Nensi Frasheri
 • Nertila Ceka
 • Nexhjana Serani
 • Nikolin Bello
 • Nilkë Rama
 • Nori Dushkaj
 • Olivia Dauti
 • Olsi Prifti
 • Oltiona Kurushi
 • Ormal Nezaj
 • Ornela Peqini
 • Petrina Furxhi
 • Rajmonda Nasufi (Mulaj)
 • Rasim Kurti
 • Redona Manga
 • Refije Hoxha
 • Rina Gaçi
 • Rovena Bardhi
 • Rovena Llupi
 • Sami Tereziu
 • Sidorela Koni
 • Sidorela Tanushi
 • Sonila Balla
 • Sonila Shehu
 • Stela Stoka
 • Suela Grembi
 • Syle Halili
 • Taulant Liço
 • Thomas Dhimolea
 • Uran Islamaj
 • Valbona Rrapi
 • Valmira Fejza
 • Vilma Konini
 • Xheni Axhami
 • Xhensila Kurti
 • Xhensilo Drizi
 • Xhensir Sallo
 • Zamira Mica
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 20.11.2018, ora 14:00 në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 23.11.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.