Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist (Metrolog i Autorizuar) në Sektorin e Shërbimeve Nr. 4 (Gjirokastër), në Drejtorinë e Metrologjisë Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë - kategoria: IV-a

 2. Specialist (Metrolog i Autorizuar) në Sektorin e Shërbimeve Nr. 1 (Elbasan), në Drejtorinë e Metrologjisë Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë - kategoria: IV-a

 3. Specialist (Metrolog i Autorizuar) në Sektorin e Shërbimeve Nr. 1 (Durrës), në Drejtorinë e Metrologjisë Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë - kategoria: IV-a

 4. Specialist (Metrolog i Autorizuar) në Sektorin e Shërbimeve Nr. 2 (Fier), në Drejtorinë e Metrologjisë Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Aida Paci
 • Andi Ajazi
 • Andi Isa
 • Anxhela Nazeraj
 • Arber Arapi
 • Ardit Omeri
 • Arta Gjonaj
 • Artur Doci
 • Aurora Nuro
 • Bardhe Gjini
 • Besiana Nazeraj
 • Besim Gurra
 • Bledar Bali
 • Bledi Hysaj
 • Bora Kaci
 • Brikena Çuni
 • Brunilda Haluli
 • Cune Mera
 • Danjela Zyfi
 • Detroit Fosa
 • Dionald Muçaj
 • Dritan Kuci
 • Edison Hidri
 • Eljan Kasa
 • Elona Jaupaj
 • Elsa Kutrolli
 • Elton Kaziu
 • Elton Preci
 • Endri Rushitaj
 • Enxhi Oga
 • Erald Kalemi
 • Erida Nela
 • Erind Berberi
 • Ervis Guri
 • Esmeralda Prifti
 • Evisa Gozhdari
 • Gentjana Sulo
 • Gjyliza Bregu
 • Holta Xhurxhi
 • Ilda Lamaj
 • Ina Barci
 • Iris Cerekja
 • Irma Xibri
 • Jolanda Fejzullahi
 • Jonida Ibi
 • Jonida Lukra
 • Klevis Avdiaj
 • Klevisa Reçi
 • Kliton Lyla
 • Laert Bakalli
 • Manjola Beu
 • Manjola Ndou
 • Marius Tusha
 • Matilda Shahllari
 • Migena Keçi
 • Ndriçim Dërguti
 • Ndricim Salobehaj
 • Ramazan Ajazi
 • Rexhina Duzha
 • Rezjona Baja
 • Rovena Hoxha
 • Roventa Sera
 • Shqiponja Kraja
 • Vilme Plaku
 • Virjon Osmenaj
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 9.11.2018., ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 13.11.2018., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë