Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Drejtorinë e Regjistrimit të Bazës së të Dhënave, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Drejtorinë e Regjistrimit të Bazës së të Dhënave, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Drejtorinë e Regjistrimit të Bazës së të Dhënave, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

 4. Specialist në Drejtorinë e Regjistrimit të Bazës së të Dhënave, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

 5. Specialist në Drejtorinë e Metodologjisë dhe Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

 6. Specialist në Drejtorinë e Metodologjisë dhe Ligjore, në Drejtorinë e Përgjithshme të Taksës së Pasurisë - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelina Lleshi
 • Adelina Rama
 • Albana Barjamaj
 • Albi Lushi
 • Albora Malaj
 • Aldi Toromani
 • Aleksandër Doko
 • Ali Zotaj
 • Altimira Petanaj
 • Alvaro Bulku
 • Ana Qerraxhija
 • Andi Kroi
 • Andi Selmani
 • Anela Lulaj
 • Anisa Beti
 • Anisa Likaj
 • Antoneta Lamani
 • Anxhela Balliu
 • Arben Silaj
 • Ardi Avdillari
 • Ardian Rada
 • Ardita Plloçi
 • Arion Simoni
 • Arjol Ahmeti
 • Armelinda Bali
 • Armelinda Kasapi
 • Armino Visha
 • Arsen Koxha
 • Arsid Hametaj
 • Artemisa Shquti
 • Arvina Veliu
 • Aurel Memushaj
 • Aurora Shurbani
 • Besmir Shijaku
 • Blerta Turku
 • Bonina Meleqi
 • Brikena Mehmeti
 • Brisilda Lata
 • Bruno Salliu
 • Dalina Susaj
 • Denis Dreni
 • Denisa Fejzo
 • Denisa Metko
 • Difiruze Maksutaj
 • Dorjana Llushi
 • Dritan Tahiraj
 • Eda Gjinishi
 • Eda Jegeni
 • Edmond Maha
 • Eglantina Bedini
 • Elena Vako
 • Elfrida Qose
 • Elgerta Haxhi
 • Elis Ndoci
 • Eljana Blaceri
 • Elsa Tershalla
 • Elson Kokonozi
 • Elton Licenji
 • Elvis Sinani
 • Ema Berlat
 • Emirjon Mema
 • Eni Abazi
 • Eniana Zyla
 • Enkeleda Sula
 • Erblina Shahini
 • Erda Kosiqi
 • Erina Shira
 • Erinda Pecaj
 • Eriola Kocileri
 • Erion Prendi
 • Eriona Kola
 • Erjena Therqaj
 • Erjon Kullolli
 • Erjona Lapi
 • Erjona Pesha
 • Erlind Gjini
 • Ermir Dhima
 • Eros Hoxhallari
 • Ervis Kalemi
 • Etmond Lala
 • Euljan Eskiu
 • Everest Dedja
 • Evisa Mburimi
 • Fabjola Rrethi
 • Fatbardha Mydinllari
 • Fatjon Xhafaj
 • Fatjona Kodra
 • Fatjona Likaj
 • Fiqiri Gjeta
 • Florjan Toska
 • Flutura Sherifaj
 • Geraldo Taraj
 • Gezim Zotkaj
 • Gledis Hajdini
 • Glorian Tusha
 • Gramoz Çejku
 • Griselda Huti (Berranija)
 • Hajdër Koxha
 • Ilda Jongari
 • Ilva Prifti
 • Ina Lame
 • Ina Sula
 • Ioann Çeli
 • Irdi Pajaj
 • Irini Rama
 • Irma Dobi
 • Jetmir Llapaj
 • Jetnor Zhaboli
 • Joana Mena
 • Joana Ndreu
 • Jona Mulla
 • Jonida Gurra
 • Jonida Ndoni
 • Juli Qose
 • Julian Rrista
 • Juri Arapi
 • Kejvi Hyso
 • Klark Anastasi
 • Kledia Nakuçi
 • Kliti Shuli
 • Laureta Tare
 • Ledia Lahi
 • Liridona Bodi
 • Livia Shalari
 • Lorena Hasa
 • Luan Dedaj
 • Lulëzim Salaj
 • Majlinda Vila
 • Malvina Shira
 • Manuela Farrici
 • Mariela Basha
 • Marino Mazniku
 • Mario Kertusha
 • Marjo Novi
 • Mark Marku
 • Marlin Markolaj
 • Marsela Gjika
 • Marta Preci
 • Megi Dusha
 • Megi Rula
 • Mikel Huta
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Miranda Goçi
 • Mirjeta Mema
 • Misire Gjana
 • Nekida Baha
 • Nelson Sulaj
 • Nerdita Dhimo
 • Nikolin Bello
 • Olitjana Sari
 • Olta Kodra
 • Onorina Jata
 • Orjon Islamaj
 • Pellumb Feneri
 • Pirro Angjeli
 • Pol Milo
 • Rasim Kurti
 • Redi Krakulli
 • Redon Xhelilaj
 • Renato Daçi
 • Rexhina Hila
 • Sami Tereziu
 • Selim Deda
 • Sonja Husi
 • Sotir Sema
 • Suela Haxhija
 • Suela Numani
 • Tonin Margjokaj
 • Valbona Dimni
 • Valbona Hila
 • Valmira Fejza
 • Viarta Pulla
 • Xhensilo Drizi
 • Xhulia Karaj
 • Ylvi Loci
 • Zife Tota
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 8.11.2018, ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 13.11.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.