Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve IPARD, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave) - kategoria: III-b

 2. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve IPARD, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave) - kategoria: III-b

 3. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve IPARD, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave) - kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Hysi
 • Ada Zhupani
 • Aida Allushi
 • Aida Stafaj
 • Ali Zotaj
 • Altin Hila
 • Anastasi Meçi
 • Anisa Bali
 • Anita Shehu
 • Anxhela Jaubelli
 • Anxhela Meta
 • Ardi Cakaj
 • Ardit Elezi
 • Ardit Omeri
 • Ardita Draçini
 • Ardita Lazo
 • Arjana Lleshaj
 • Arlinda Terlija
 • Armino Visha
 • Besnik Tozaj
 • Blendi Bimbli
 • Denarda Kanaj
 • Dorjan Maksutaj
 • Dorjana Llushi
 • Drini Nushi
 • Dritan Bahidi
 • Eduard Marku
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Ema Berlat
 • Eneda Ajdari
 • Eno Serjanaj
 • Eralda Alhysa
 • Eriola Zerani
 • Erion Medha
 • Eriona Kola
 • Ermand Sefa
 • Esmeralda Beça
 • Fatjon M
 • Flamure Shkembi
 • Florenc Gora
 • Genci Como
 • Gentjan Gazidedja
 • Geraldo Taraj
 • Gerta Shehaj
 • Ilirjana Mertinaj
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Inis Male
 • Jetnor Zhaboli
 • Jeton Skenderi
 • Jonida Hoxha
 • Jonida Ndoni
 • Juxhina Ballaci
 • Karolina Prenga
 • Klau Ogrenaj
 • Laureta Tare
 • Lorena Hasa
 • Maksim Hajrullaj
 • Mariglent Muça
 • Marin Bezhani
 • Mario Tola
 • Miklovan Dervishi
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Mollosmani
 • Mirela Xhelo
 • Olgert Kodra
 • Ornela Zaimi
 • Raziola Amzaj
 • Rigels Vrenjo
 • Roventa Sera
 • Sadik Aliaj
 • Selim Deda
 • Shpresa Kola
 • Skerdi Tarkaj
 • Stjuart Leli
 • Suzana Cakciri
 • Tedi Turku
 • Tonin Margjokaj
 • Ulis Koço
 • Valbona Meli
 • Valdete Bardhoshi
 • Vilme Plaku
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 3.7.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 6.7.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.