Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Marketingut, në Drejtorinë e Marketingut dhe Promocionit, në Agjencinë Kombëtare të Turizmit - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Marketingut, në Drejtorinë e Marketingut dhe Promocionit, në Agjencinë Kombëtare të Turizmit - kategoria: IV-b

 3. Specialist në Sektorin e Marketingut, në Drejtorinë e Marketingut dhe Promocionit, në Agjencinë Kombëtare të Turizmit - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela (Gogu) Ndini
 • Adela Xhafa
 • Adelajda Demo
 • Adelina Lleshi
 • Adelina Rama
 • Admir Xhaka
 • Admir Zefi
 • Adrian Sulo
 • Agim Bahja
 • Albi Lushi
 • Alma Lleshi
 • Almarin Naqellari
 • Almir Xhangolli
 • Altin Hila
 • Ani Theodhor
 • Anila Miftaraj
 • Anisa Mara
 • Anisa Salica
 • Anxhela Bilbilaj
 • Anxhela Jaubelli
 • Ardi Cakaj
 • Ardit Preçi
 • Arenc Grabova
 • Argjela Rrushi
 • Ariola Merepeza
 • Armino Visha
 • Arnald Doçi
 • Arnaldo Gega
 • Aurora Shurbani
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Lulaj
 • Bledi Loshi
 • Blerina Zyberi
 • Dafina Gora
 • Dajana Skura
 • Denisa Metaj
 • Diana Meniku
 • Dorjan Doka
 • Dorjana Llushi
 • Edi Shurbani
 • Edona Cela
 • Eglantin Dajti
 • Ela Ziu
 • Elda Keqira
 • Elefteria Bilica
 • Eleina Dhiamandi
 • Elfrida Qose
 • Elida Boshnjaku
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Elton Muka
 • Emirjon Mema
 • Enea Rapo
 • Eneda Abazaj
 • Eneda Ajdari
 • Eneda Thano
 • Enida Demiraj
 • Enri Veseli
 • Entela Xhakollari
 • Eralda Bardhi
 • Eralda Frroku
 • Erdi Hoxhalli
 • Erilda Saja
 • Erilda Selaj
 • Erina Ago
 • Erlinda Plyku
 • Ermelinda Elmazaj
 • Ermiola Muca
 • Ersilda Hajrulla
 • Esmeralda Beça
 • Fabjola Arapi
 • Flamure Shkembi
 • Florida Meci
 • Florida Tare
 • Flutura Sherifaj
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Zallumi
 • Geraldo Taraj
 • Gerta Shehaj
 • Gresa Jazxhi
 • Greta Islami
 • Hava Memko
 • Helena Cupi
 • Ina Saraçi
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Inis Male
 • Irena Doraci
 • Iva Thomaj
 • Jani Miska
 • Jeta Sinojmeri
 • Jona Sulaj
 • Jonida Ndoni
 • Juljan Hasho
 • Klau Ogrenaj
 • Klaudia Dishani
 • Klaudia Sharka
 • Klaudja Kina
 • Klodian Naska
 • Ledion Ademi
 • Leme Hajdari
 • Lindita Skura
 • Lorena Dallaku
 • Lorena Hasa
 • Manushaqe Rina
 • Marilda Bakalli
 • Marin Bezhani
 • Mario Tola
 • Marsela Resulaj
 • Migena Çallëku
 • Migena Shkurti
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Selimi
 • Mirela Xhelo
 • Ndricim Duka
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Oerd Shamata
 • Olsi Avdija
 • Orjeta Hasanaj
 • Orkida Rama
 • Raisa Koka
 • Renilda Muçaj
 • Rexhina Proda
 • Romina Duraku
 • Saimir Subashi
 • Santjola Kodra
 • Shpresa Kola
 • Shukri Marku
 • Sindi Xhuglini
 • Spartak Hodo
 • Stela Stoka
 • Stjuart Leli
 • Suela Cara
 • Taulant Hani
 • Valbona Ndoci
 • Viola Maça
 • Vitmar Qinami
 • Xhemal Haderi
 • Xhorxhina Çuçi
 • Zamira Jella
 • Zoica Bardhi
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 6.7.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 10.7.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.