Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Zyrën Vendore të Shërbimit të Provës Tiranë - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Zyrën Vendore të Shërbimit të Provës Tiranë - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Zyrën Vendore të Shërbimit të Provës Tiranë - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelajda Demo
 • Admir Xhaka
 • Admir Zefi
 • Aela Vjerdha
 • Agim Sinani
 • Albana Malçi
 • Albert Hysa
 • Albion Aliko
 • Alda Marku
 • Aldi Hoxha
 • Alma Lleshi
 • Almir Xhangolli
 • Alsaed Sinani
 • Altin Selimi
 • Amarildo Zere
 • Andi Bani
 • Anila Berbati
 • Anisa Mara
 • Anisa Xake
 • Antonjeta Zadrima
 • Arban Shehu
 • Arbër Xhelo
 • Ardit Preçi
 • Ardita Kurti
 • Arenc Grabova
 • Arnald Doçi
 • Artenisa Perkola
 • Aurora Vorfi
 • Besmir Lesaj
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Karaxha
 • Bora Selishta
 • Bora Shaholli
 • Brunilda Açori Dine
 • Brunilda Krashi
 • Dafina Gora
 • Denisa Varfi
 • Dorjana Llushi
 • Dritan Cenaj
 • Edison Doçi
 • Edita Papa
 • Edona Cela
 • Edvin Sinani
 • Elidon Xhafa
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Elona Emiri
 • Elsa Çuku
 • Elton Muka
 • Ema Berlat
 • Emirjon Mema
 • Eneda Abazaj
 • Eneda Ajdari
 • Eralda Bardhi
 • Eriola Kocileri
 • Eriona Kola
 • Eristela Hoxha
 • Erjona Kola
 • Erlinda Plyku
 • Ermenita Alia
 • Etleva Lleshi
 • Fation Hoxha
 • Florenc Dauti
 • Florid Vulka
 • Florina Cenaj
 • Gentiana Deda
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Zallumi
 • Geraldo Taraj
 • Gerhard Idrizi
 • Gerzheta Akshia
 • Grid Marku
 • Hakil Kallxhija
 • Hava Memko
 • Hazbije Gjuta (Dafku)
 • Hidri Cerriku
 • Ilda Markeçi
 • Ilirjan Nerguti
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Ioann Çeli
 • Ira Dedej
 • Irena Gorrica
 • Jasmina Daiu
 • Jetmir Dedaj
 • Jona Biba
 • Jona Sulaj
 • Jonida Ndoni
 • Julian Shehu
 • Kalina Rafaili
 • Klajdina Hodaj
 • Klea Hita
 • Klementina Shpata
 • Klevis Cake
 • Kristi Pejo
 • Lejmonda Hysaj
 • Leme Hajdari
 • Lindita Skura
 • Lorela Fakaj
 • Lorena Hasa
 • Lorisa Ajdini
 • Luan Dedaj
 • Luljeta Cani
 • Malvina Sira
 • Marilda Bakalli
 • Mario Tola
 • Merita Bardhoku
 • Migena Shkurti
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Marko
 • Nadire Pilavi
 • Ndricim Duka
 • Ndriçim Spahiu
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Oerd Shamata
 • Orjeta Hasanaj
 • Ornela Gjoni
 • Renata Kocaqi
 • Sara Lleshi
 • Shpati Nexha
 • Shukri Marku
 • Suela Cara
 • Taulant Hani
 • Tedi Turku
 • Ulis Koço
 • Valbona Goka
 • Valbona Malotaj
 • Valbona Ndoci
 • Valbona Tota-Bicukaj
 • Zenel Shentolla
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 8.6.2018., ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 12.6.2018., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë