Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Politikës së Sigurisë Evropiane, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 2. Specialist në Sektorin e Politikës së Sigurisë Evropiane, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Haxhi
 • Adela (Gogu) Ndini
 • Adela Çullhaj
 • Adem Skendo
 • Admir Xhaka
 • Admir Zanaj
 • Adrian Sulo
 • Altea Dajlani
 • Altin Selimi
 • Andi Zaja
 • Anis Konduri
 • Anisa Salica
 • Anisa Xake
 • Anita Shehu
 • Arenc Grabova
 • Arlind Kafeja
 • Arnevald Dhoska
 • Artenisa Perkola
 • Aurora Shurbani
 • Besmir Lesaj
 • Besmir Tocila
 • Besnik Tozaj
 • Betime Gjorreta
 • Bledi Hakrama
 • Blerina Kercuku
 • Bora Shaholli
 • Brunilda Kaçori Dine
 • Dalma Gerveni
 • Dëfrim Deda
 • Demona Shuka
 • Denisa Rexhep
 • Doliana Tasi
 • Dorjana Llushi
 • Dritan Murrja
 • Driton Agastra
 • Eduart Begolli
 • Edvin Sinani
 • Egla Zeraj
 • Eleina Dhiamandi
 • Elona Berki
 • Ema Berlat
 • Emirjon Mema
 • Eneda Ajdari
 • Eralda Bardhi
 • Erina Ago
 • Erjola Cullufe
 • Ermiola Muca
 • Ervina Lila
 • Ervis Rama
 • Esjona Jahaj
 • Evelina Koçi
 • Evisjana Krasniqi
 • Florina Cenaj
 • Gentjan Gazidedja
 • Gerta Shehaj
 • Greta Islami
 • Hazbije Gjuta (Dafku)
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Irlind Elezi
 • Irma Alushaj
 • Irma Balla
 • Jasmina Daiu
 • Jerin Imeraj
 • Jetmir Dedaj
 • Jetnor Zhaboli
 • Joana Tanellari
 • Klaudja Kina
 • Klodian Naska
 • Klodjana Prenci
 • Kresilda Abedin
 • Kristina Anxhara
 • Leme Hajdari
 • Liman Qyra
 • Lindita Braho
 • Lorena Janaqi
 • Lorena Kurti
 • Luelda Ipeku
 • Lulezim Cuka
 • Manushaqe Rina
 • Marilda Bakalli
 • Marinela Arapi
 • Mario Male
 • Marsela Resulaj
 • Martin Mustafa
 • Migena Çallëku
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Olgerta Pero
 • Orges Dushku
 • Ornela Gjoni
 • Redion Gjata
 • Ritvan Zika
 • Selim Deda
 • Shukri Marku
 • Sigi Zaimi
 • Sotiria Duda
 • Spartak Hodo
 • Stela Stoka
 • Stiljan Llavdaniti
 • Suela Cara
 • Taulant Hani
 • Tedi Turku
 • Valbona Ndoci
 • Vasil Vasili
 • Xheni Vasha
 • Xhenisa Reka
 • Xhonsila Hoxha
 • Zamira Saraçi
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 18.5.2018, ora 15:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 22.5.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.