Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


 1. Përgjegjës i Sektorit të Politikave dhe Strategjive të Kërkimit Shkencor, në Drejtorinë e Politikave dhe Strategjive të Zhvillimit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë - kategoria: III-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Aida Alushi
 • Ana Lelo
 • Argen Skenderi
 • Arjana Çapja
 • Blerina Mullisi
 • Brikena Mehmeti
 • Dafina Gora
 • Daorta Berdaj
 • Dorisjana Hasani
 • Dritan Murrja
 • Erald Kalemi
 • Ergys Shehu
 • Flabjon Lapi
 • Jorgjica Dhima
 • Ledio Bazaiti
 • Suela Haxhija
 • Xhulia Çela
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 17.9.2019., ora 15:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 17.9.2019., ora 15:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë