Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


  1. Përgjegjës i Sektorit të Lajmeve nga Kronika, Kultura dhe Sporti, në Drejtorinë e Lajmeve, në Agjencinë Telegrafike Shqiptare - Kategoria: III-a/1

Nuk ka kandidatë të kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit.