Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Planifikimit dhe Monitorimit të Mbledhjes së të Dhënave, në Drejtorinë e Statistikave Rajonale, në Institutin e Statistikave - Kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Cenaj
 • Ada Shameti
 • Adrian Kello
 • Adriana Bezhani
 • Aida Aliaj
 • Aida Nushi
 • Albert Xhelili
 • Albion Toska
 • Aleks Sala
 • Ali Zotaj
 • Alisona Pali
 • Alketa Lila
 • Alma T
 • Alma Zhurda
 • Amalda Abazaj
 • Amila Ishmaku
 • Andi Hoxhallari
 • Andi Idrizi
 • Andi Murashi
 • Andi Sino
 • Andi Vasili
 • Andrea Dalla
 • Anisa Zjarri
 • Anita Shehu
 • Antola Filaj
 • Anxhela Manoku
 • Aranit Malaj
 • Arben Pirushi
 • Ardita Malaj
 • Arion Simoni
 • Arjana Hysaj
 • Arlinda Hysaj
 • Armando Serjanaj
 • Armela Beta
 • Armelinda Kasapi
 • Armelo Shahollari
 • Artila Aliaj
 • Besa Tabaku
 • Besjana Hidri
 • Besmir Tervoli
 • Bestar Pilafi
 • Betida Millonaj
 • Bledar Hoda
 • Bledi Hakrama
 • Dajana Ndoj
 • Denis Gjoka
 • Denisa Sinomati
 • Dhimitër Peci
 • Dorina Musta
 • Dorjana Zenunllari
 • Drita Krasniqi
 • Eda Qorri
 • Edison Tunaj
 • Edona Demushi
 • Eduart Lika
 • Elda Gjonbocari
 • Elena Nazëraj
 • Elida Boshnjaku
 • Elina Coku
 • Elisabeta Gjeta
 • Elkida Hystunaj
 • Elma Çali
 • Elsida Zotaj
 • Elton Aliaj
 • Elton Licenji
 • Elvis Sinani
 • Enerida Bilaj
 • Enerkejdi Duraj
 • Enkeleda Sula
 • Enkelejda Prenga
 • Entela Sna
 • Enxhi Qyra
 • Era Raça
 • Eralb Arapi
 • Erjona Aliaj
 • Erjona Deshati
 • Ermira Lleshi
 • Ernest Balili
 • Ervin Baca
 • Etleva Topciu
 • Eueda Molla
 • Eva Haxhiaj
 • Eveldina Hima
 • Fabiola Baca
 • Fatjola Yzeir
 • Fiona Koci
 • Fredi Marku
 • Gentjan Prekperaj
 • Gerta Begaj
 • Gjyliza Bregu
 • Grehans Uka
 • Greta Hataj
 • Hajdër Koxha
 • Henri Mëhillaj
 • Herta Peti
 • Idva Gjana
 • Igli Alliu
 • Ilirjan Xhafa
 • Ina Boba
 • Indrit Mstafa
 • Irda Hoshafi
 • Irida Cauli
 • Irisi Gjishti
 • Irisi Habazaj
 • Irjana Gjana
 • Irvi Hyka
 • Isuf Zyberi
 • Jerta Zotaj
 • Jetmira Sula
 • Joana Shera
 • Jona Meroli
 • Jonida Braho
 • Jonida Jakupi
 • Jonida Qyra
 • Juliana Kurti
 • Juliana Vezi
 • Juna Cano
 • Juna Fagu
 • Jurgens Raspopi
 • Katiusha Saraqi
 • Kejn Berliku
 • Klajdi Pulaj
 • Klara Jahollari
 • Klaudia Sharka
 • Kledia Koprencka
 • Klodjan Xheja
 • Klodjana Gashi
 • Kresilda Abedin
 • Kristjana Ibrahimi
 • Kujtim Bendaj
 • Lorena Daci
 • Lorena Hila
 • Lulezim Salaj
 • Mandi Hoxha
 • Marije Pjetri
 • Marilda Bakalli
 • Marinela Jaupaj
 • Marjola Vorfaj
 • Mark Marku
 • Marsida Xhafa
 • Marsida Zoto
 • Megi Berdo
 • Migena Sulaj
 • Mimoza Gjana
 • Miranda Misini
 • Naile Muça
 • Naurela Xoxi
 • Naxhije Gjeta
 • Ndricim Palushi
 • Nevila Dautllari
 • Olsi Bakalli
 • Ornela Dhamo
 • Ornela Lina
 • Pamela Gri
 • Refije Peposhi
 • Rexhina Ismailaj
 • Rexhina Lena
 • Ritvana Thaka
 • Sabihate Palushi
 • Said Shehu
 • Sara Pjetraj
 • Silvi Shkembi
 • Sokol Plaka
 • Sonila Kraja
 • Taulant Dushku
 • Ueida Xheblati
 • Valbona Thanasi
 • Vijoleta Nina
 • Vilma Allkaj
 • Xhane Telharaj
 • Xhovana Gjoni
 • Zenepe Dafku
 • Zife Tota
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 4.7.2017, ora 15:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 7.7.2017, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.