Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e të Drejtës Ndërkombëtare dhe Traktateve, në Drejtorinë e të Drejtës Ndërkombëtare dhe Evropiane, në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme - Kategoria IV-b

 2. Specialist në Sektorin e të Drejtës Ndërkombëtare dhe Traktateve, në Drejtorinë e të Drejtës Ndërkombëtare dhe Evropiane, në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme - Kategoria IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Admir Xhaka
 • Admir Zanaj
 • Andi Sedja
 • Ansi Allushaj
 • Ardi Meçi
 • Ardit Preçi
 • Arjola Sinanaj
 • Asimina Baxheli
 • Besmira Alikaj
 • Bledar Petanaj
 • Blendi Bimbli
 • Bruneld Gjini
 • Elvira Dollamaja
 • Ema Berlat
 • Entjola Balaj
 • Enxhi Pelivani
 • Ergys Shehu
 • Ermand Shima
 • Esilia Tabaku
 • Florian Belshaku
 • Florina Cenaj
 • Flutura Begaj
 • Franceska Kolaj
 • Indrita Kono
 • Ira Shtini
 • Kristi Grabovari
 • Larisa Bushati
 • Ledia Muraku
 • Ledion Pajo
 • Marena Panda
 • Migaela Mukja
 • Migena Makishti
 • Nancy Tushe
 • Redina Shiroka
 • Rovena Lila
 • Rozeta Kondakçiu
 • Ueda Lecaj
 • Xhulia Çela
 • Xhulia Karaj
 • Xhuliana Fiku
 • Zoica Strora
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 1.11.2019., ora 15:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 8.11.2019., ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë