Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor i Dytë në Sektorin e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Gjirokastër - kategoria: IV-a

 2. Inspektor i Dytë në Drejtorinë e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Durrës - kategoria: IV-a

 3. Inspektor i Dytë në Drejtorinë e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Durrës - kategoria: IV-a

 4. Inspektor i Dytë në Drejtorinë e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Elbasan - kategoria: IV-a

 5. Inspektor i Dytë në Sektorin e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Vlorë - kategoria: IV-a

 6. Inspektor i Dytë në Sektorin e Mbledhjes me Forcë, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Berat - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelina Agolli
 • Admir Zefi
 • Alba Çapja
 • Aldi Hoxha
 • Alketa Ziflaj
 • Andi Kroi
 • Anisa Brahimaj
 • Antoneta Lamani
 • Arenc Grabova
 • Arieta Mullaj
 • Armand Guzina
 • Brikena Mehmeti
 • Brunilda Milo
 • Brunilda Muço
 • Bruno Gjoni
 • Daorta Berdaj
 • Denisa Fejzo
 • Dorian Sulejmani
 • Dorjan Avdalli
 • Driola Xhani
 • Dritan Besimaj
 • Edvin Madhi
 • Egzona Demko
 • Ela Ziu
 • Elsa Kollcaku
 • Emiljano Capo
 • Emirjon Mema
 • Enea Kula
 • Eranda Sita
 • Ermal Hodo
 • Ertigen Kajo
 • Everest Dedja
 • Fiorenc Sadiraj
 • Florian Baco
 • Grigor Qafzezi
 • Ilir Xhuveli
 • Irald Dervishaj
 • Jani Karadaku
 • Joana Melengu
 • Joni Pulaj
 • Jonida Braho
 • Kadri Shabanaj
 • Lorenc Rexho
 • Loreta Isaraj
 • Lulëzim Salaj
 • Marinela Jaupaj
 • Mario Tola
 • Marjola Muhaj
 • Mbaresa Hoxhallari
 • Mexhit Jupi
 • Muazez Merko
 • Paula Sullaj
 • Romina Danaj
 • Rovena Dauti
 • Selina Prelaj
 • Sonila Skenderi
 • Suela Lena
 • Taulant Loloci
 • Taulant Zotaj
 • Xhuljana Baha
 • Yllka Petanaj
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 29.1.2019, ora 14:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 31.1.2019, ora 11:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.