Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve Kombëtare, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjensia e Pagesave) - kategoria: III-b

 2. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve IPARD, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave) - kategoria: III-b

 3. Inspektor në Sektorin e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve IPARD, në Drejtorinë e Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve, në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave) - kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Abraham Nallbani
 • Adela Çullhaj
 • Admir Shehu
 • Adrian Sulo
 • Adriatik Beluli
 • Aida Alushi
 • Alban Asllani
 • Almira Zenollari
 • Andi Kroi
 • Andi Zaja
 • Angjelina Kapino
 • Anisa Bali
 • Anisa Likaj
 • Anjeza Laska
 • Arben Gjoshe
 • Arbër Xhelo
 • Ardit Elezi
 • Ardit Omeri
 • Arenc Grabova
 • Arlind Shehu
 • Armelinda Kasapi
 • Arsen Koxha
 • Astrit Kodra
 • Bektash Shehu
 • Bledar Aliaj
 • Blerina Peshkepia
 • Bonina Meleqi
 • Brikena Mehmeti
 • Danjela Vojka
 • Dezdemona Sulaj
 • Diana Dafa
 • Dorian Loshe
 • Dritan Ponari
 • Eduard Marku
 • Edvin Madhi
 • Eglantina Bedini
 • Elgerta Haxhi
 • Elidona Piroli
 • Eljana Blaceri
 • Enton Dama
 • Eralda Midha
 • Ergyst Shqipe
 • Ermira Hajrullahi
 • Ervin Karumi
 • Everest Dedja
 • Florian Hoxha
 • Florian Plaku
 • Florjan Toska
 • Geraldo Taraj
 • Gerjola Bakiu
 • Gezim Zotkaj
 • Jasmina Daiu
 • Joana Tanellari
 • Jonida Hoxha
 • Juna Cano
 • Kadri Shabanaj
 • Kledian Kadriu
 • Klementin Syla
 • Lorenc Gordani
 • Luan Leka
 • Luan Sallaku
 • Malvina Stafa
 • Mario Tola
 • Meglantina Caushaj
 • Merite Rrukaj
 • Mesara Suma
 • Migena Celaj
 • Mikel Huta
 • Mikel Nako
 • Mirjan Jahja
 • Mitat Shuli
 • Olta Kodra
 • Oltjan Hamza
 • Ornela Zaimi
 • Petrika Papajorgji
 • Rovena Dauti
 • Sadik Aliaj
 • Sheqere Roçi
 • Stela Bita
 • Suela Numani
 • Tonin Margjokaj
 • Valbona Hila
 • Valdete Bardhoshi
 • Xhuljana Baha
 • Ylli Fejzulla
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet në datën 25.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 29.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.