Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Zhvillimit Urban, në Administratën e Prefektit të Qarkut Gjirokastër - kategoria: IV-b

 2. Specialist në Sektorin e Zhvillimit Urban, në Administratën e Prefektit të Qarkut Fier - kategoria: IV-b

 3. Specialist në Sektorin e Zhvillimit Urban, në Administratën e Prefektit të Qarkut Fier - kategoria: IV-b

 4. Specialist në Sektorin e Zhvillimit Urban, në Administratën e Prefektit të Qarkut Vlorë - kategoria: IV-b

 5. Specialist në Sektorin e Zhvillimit Urban, në Administratën e Prefektit të Qarkut Durrës - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adora Dautaj
 • Afize Begaj
 • Afroviti Manthjo
 • Albaida Zhupa
 • Albana Lula
 • Aleda Lleshaj
 • Algerta Kurti
 • Alida Zyka
 • Amarilda Reçi
 • Ana Hajrulla(Sheremeti)
 • Anastasi Meçi
 • Anisa Naqo
 • Anjeza Xhixha
 • Anxhela Aliraj
 • Arber Arapi
 • Ardit Dervishi
 • Arled Naci
 • Armando Bedaj
 • Artin Fino
 • Aurora Xhediku
 • Bejre Kurra
 • Bekim Mulaj
 • Besim Gurra
 • Bledar Selmanaj
 • Bledi Hysaj
 • Borana Troqe
 • Danjela Zyfi
 • Denis Kori
 • Denis Lamka
 • Denisa Cano
 • Denisa Fejzo
 • Dorian Sulejmani
 • Doris Osmanaj
 • Eldorida Molla
 • Elona Jaupaj
 • Elton Licenji
 • Elvi Çuni
 • Emiljano Xhepaj
 • Enea Dengeri
 • Erjon Mati
 • Erjona Toslluku
 • Ermelinda Bizhga
 • Ervis Guri
 • Esmeralda Prifti
 • Estela Hoxhaj
 • Eva Drita
 • Fani Lavari
 • Fatjona Çilaj
 • Fatjona Prifti
 • Fatos Baruti
 • Florina Kadiu
 • Geralda Vallaj
 • Ilda Lamaj
 • Ilir Jonuzaj
 • Ilir Rapi
 • Ina Kamberi
 • Ina Veizaj
 • Irena Osmënaj
 • Irisa Shahini
 • Jolanda Fejzullahi
 • Joni Pulaj
 • Julinda Mico
 • Juxhina Ymeri
 • Kapo Metaj
 • Kastriot Lulo
 • Klajdi Merxhani
 • Klaudio Bedini
 • Klaudja Zenaj
 • Klea Cuni
 • Klevis Avdiaj
 • Klevisa Reçi
 • Kliton Lyla
 • Klodian Nezhaj
 • Kreshnik Spaho
 • Kreshnik Ymeraj
 • Kristi Cucka
 • Kristina Ruko
 • Lorenc Rexho
 • Malbora Marku
 • Malvina Ziu
 • Mario Tola
 • Marlin Shehaj
 • Marlind Golloshi
 • Marsela Gozhita
 • Matilda Shahllari
 • Meleq Karabina
 • Melina Hoxhaj
 • Mexhit Roci
 • Migena Çallëku
 • Migena Rizja
 • Mikel Huta
 • Mirel Lame
 • Nderim Muçaj
 • Olivia Dauti
 • Olta Abazi
 • Paris Millo
 • Rezart Ramaj
 • Romario Zoga
 • Romilda Muca
 • Rozela Pashaj
 • Rugova Gjonaj
 • Sara Visha
 • Selina Prelaj
 • Serdi Maksuti
 • Shpresa Jaupaj
 • Shpresa Kola
 • Sigi Xhelilaj
 • Suela Lena
 • Taulant Loloci
 • Taulant Zotaj
 • Tedi Xhani
 • Teuta Meço
 • Vasillaq Nasto
 • Xhulja Bushi
 • Ylber Kamberi
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 24.1.2019. ora 12:00 në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 29.1.2019, ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.