Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Koordinimit, në Drejtorinë e Koordinimit dhe Monitorimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Koordinimit, në Drejtorinë e Koordinimit dhe Monitorimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Sektorin e Koordinimit, në Drejtorinë e Koordinimit dhe Monitorimit, në Agjencinë e Prokurimit Publik - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Admir Zefi
 • Afroviti Manthjo
 • Aida Caushi
 • Alban Asllani
 • Albana Celiku
 • Albert Marku
 • Albion Toska
 • Alesia Zenuni
 • Alkysa Shehaj
 • Alsiona Imera
 • Altimira Petanaj
 • Altin Selimi
 • Amarilda Reçi
 • Ambra Tukaj
 • Amilda Haka
 • Anastasi Meçi
 • Andi Mehmeti
 • Andi Pogaci
 • Anduela Çaçaj
 • Anisa Brahimaj
 • Anisa Likaj
 • Anita Mica
 • Anjeza Xhixha
 • Anxhela Hakrama
 • Ardit Dervishi
 • Arjana Toçilla
 • Arjola Hoxha
 • Arta Gjonaj
 • Aurora Aliu
 • Bejre Kurra
 • Bekim Mulaj
 • Bela Gega
 • Bledar Agaraj
 • Bledar Spahiu
 • Bledi Hysaj
 • Blerta Kalemaj
 • Bonina Meleqi
 • Brikena Lika
 • Brisilda Shamata
 • Brixhilda Banaj
 • Brunilda Haluli
 • Dafina Gora
 • Denisa Fejzo
 • Denisa Llazo
 • Denisa Ndrejaj
 • Dorina Gjoka
 • Dorjana Llushi
 • Edona Goci
 • Edora Parangoni
 • Ejona Zeneli
 • Elio Nikolla
 • Eljana Blaceri
 • Elvi Çuni
 • Ema Shkreta
 • Endi Kazazi
 • Enisa Qalliu
 • Erind Berberi
 • Erisa Degjoni
 • Erisa Peçi
 • Erisa Pulaj
 • Ernilda Qafa
 • Evgjeni Kola
 • Fatos Baruti
 • Fjoralba Pepa
 • Florian Lula
 • Florida Shehu
 • Françeska Abazi
 • Gentjana Morina
 • Gerald Aga
 • Gerald Vjollca
 • Gevi Petrela
 • Gledis Hajdini
 • Greta Mehmeti
 • Herson Torra
 • Ilda Jongari
 • Ina Sula
 • Irlind Elezi
 • Isuida Meraj
 • Jetnor Çela
 • Jolanda Fejzullahi
 • Jolanda Kristo
 • Jona Sulaj
 • Jonida Lama
 • Jonida Lazi
 • Jonida Veis
 • Juxhina Ymeri
 • Kejvin Agollari
 • Klaudio Agolli
 • Klaudja Mema
 • Klea Cuni
 • Klevisa Reçi
 • Klodian Nezhaj
 • Klodiana Murataj
 • Kostanca Sovjani
 • Kristi Cucka
 • Kristi Nikolla
 • Ledion Ademi
 • Leonard Skenderi
 • Lorenc Gordani
 • Luan Dedaj
 • Malvina Plaku
 • Malvina Shira
 • Marilo Meta
 • Marinela Prifti
 • Mario Jaçe
 • Marjeta Rroshi
 • Marlin Shehaj
 • Marlind Golloshi
 • Matilda Zika
 • Maze Abazaj
 • Megelina Dajti
 • Merushe Zeneli
 • Mexhit Roci
 • Migena Çallëku
 • Migena Kycyku
 • Oligerta Çela
 • Olivia Dauti
 • Olsi Prifti
 • Ormal Nezaj
 • Petrina Furxhi
 • Rajmonda Nasufi (Mulaj)
 • Ramazan Ajazi
 • Rovena Llupi
 • Rozeta Lamaj
 • Ruxhino Balliu
 • Samanda Noka
 • Sara Visha
 • Shpresa Kola
 • Sibora Kruja
 • Sotir Sema
 • Stela Bita
 • Suela Cara
 • Suela Grembi
 • Valdete Bardhoshi
 • Valmira Byberi
 • Viola Rrasari
 • Virxhinia Hilej
 • Xhelil Bokçiu
 • Xhensila Kurti
 • Xhoana Shqypi
 • Xhuljana Veseli
 • Ylmije Mersinllari
 • Zamira Paloka
 • Zenel Shentolla
 • Zyrafete Poga
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 15.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 18.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.