Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Gjirokastër - kategoria: IV-b

 2. Specialist në Sektorin e Koordinimit, në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Tiranë - kategoria: IV-b

 3. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Gjirokastër - kategoria: IV-b

 4. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Kukës - kategoria: IV-b

 5. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Vlorë - kategoria: IV-b

 6. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Berat - kategoria: IV-b

 7. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Lezhë - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelajda Demo
 • Adelina Lleshi
 • Adora Dautaj
 • Agim Sinani
 • Alban Asllani
 • Albana Malçi
 • Anastasi Meçi
 • Antoneta Lamani
 • Arieta Mullaj
 • Bekim Gjana
 • Blerina Zaja
 • Brikena Mehmeti
 • Bruno Sherri
 • Dardan Shllaku
 • Davis Visari
 • Denisa Fejzo
 • Elgerta Haxhi
 • Eljana Blaceri
 • Enkeleida Bajrami
 • Enkinela Alla Kananaj
 • Enver Sulejmani
 • Ergys Perndoj
 • Eriselda Spathara
 • Ermelinda Bizhga
 • Ermira Hajrullahi
 • Ervin Cenaj
 • Everest Dedja
 • Flutura Sherifaj
 • Genta Tela
 • Grigor Qafzezi
 • Haxhi Arbri
 • Ilir Robo
 • Ilir Xhuveli
 • Irald Dervishaj
 • Irlind Elezi
 • Jetleva Burgu
 • Jona Mulla
 • Joni Pulaj
 • Kliton Lyla
 • Kreshnik Spaho
 • Laureta Cenaj
 • Lavdosh Lazemetaj
 • Ledion Ademi
 • Ledjon Muka
 • Lorenc Gordani
 • Lorenc Rexho
 • Manjola Lushka
 • Marinela Jaupaj
 • Migena Çallëku
 • Naxhije Gjeta
 • Ramazan Ajazi
 • Rugova Gjonaj
 • Suela Cara
 • Suela Numani
 • Tatjana Bufaj
 • Tonin Bokaj
 • Valdete Bardhoshi
 • Valentina Menalla
 • Vjoldan Muslija
 • Xheksila Hamataj
 • Yllka Petanaj
 • Zhuljen Manellari
 • Zoje Bushpreni
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 11.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 15.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", nr. 31, Tiranë.