Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Jetësimit të Prioriteteve, në Drejtorinë e Monitorimit dhe Jetësimit të Prioriteteve, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 2. Specialist në Sektorin e Politikës së Sigurisë Evropiane, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 3. Specialist në Sektorin e Politikës së Sigurisë Evropiane, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 4. Specialist në Sektorin e Komunikimit Strategjik të Mbrojtjes, në Drejtorinë e Monitorimit dhe Jetësimit të Prioriteteve, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - kategoria: III-b

 5. Specialist në Sektorin e Politikave me NATO, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjthshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 6. Specialist në Sektorin e Politikës me Jashtë, në Drejtorinë e Politikave NATO dhe BE, në Drejtorinë e Përgjthshme të Politikave të Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Çullhaj
 • Adelajda Demo
 • Admir Zanaj
 • Aida Allushi
 • Albana Malçi
 • Anisa Likaj
 • Anisa Vucaj
 • Anxhela Balliu
 • Argen Skenderi
 • Arjeta Kaja
 • Artemisa Shquti
 • Bledar Lulaj
 • Bonina Meleqi
 • Brikena Mehmeti
 • Danjela Vojka
 • Daorta Berdaj
 • Dasara Hasani
 • Eduart Begolli
 • Edvin Madhi
 • Egla Zeraj
 • Elgerta Haxhi
 • Eljana Blaceri
 • Elvina Zika
 • Ema Berlat
 • Enea Gjermeni
 • Enkeleda Sula
 • Enkelejda Patrioti
 • Enkida Fera
 • Erald Balliu
 • Erblina Lloha
 • Eris Qesja
 • Erisa Degjoni
 • Eriselda Guri
 • Erjola Luka
 • Ermelinda Mihali
 • Ermira Hajrullahi
 • Ervina Lila
 • Etleva Lleshi
 • Everest Dedja
 • Florina Cenaj
 • Gezim Brahaj
 • Gilberta Cullhaj
 • Ilir Xhuveli
 • Ina Lame
 • Irlind Elezi
 • Irma Balla
 • Jasmina Daiu
 • Jetmir Llapaj
 • Joana Mena
 • Julian Collaku
 • Kiti Shabanaj
 • Klejla Sheti
 • Klodiana Kurbneshi
 • Laert Elmazaj
 • Ledia Muraku
 • Ledio Bazaiti
 • Lulëzim Salaj
 • Manuela Farrici
 • Mario Tola
 • Megi Kurti
 • Migaela Mukja
 • Migena Çallëku
 • Migena Kerciku
 • Mikel Huta
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Olsana Rexha
 • Olta Kodra
 • Orges Dushku
 • Orjeta Hasanaj
 • Raida Pano
 • Renata Muca
 • Selim Deda
 • Sindi Kovaçi
 • Suela Cara
 • Vilma Davidhi
 • Vjoldan Muslija
 • Yllka Petanaj
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet në datën 4.1.2019, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 8.1.2019, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.