Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin Juridik, në Inspektoratin Shtetëror Shëndetësor Berat - kategoria: IV-b

 2. Specialist në Sektorin e Shërbimeve të Brendshme, në Drejtorinë Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Korçë - kategoria: IV-b

 3. Specialist në Sektorin e Shërbimeve të Brendshme, në Drejtorinë Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Berat - kategoria: IV-b

 4. Specialist (jurist) në Sektorin e Shërbimeve Mbështetëse, në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve, Ujërave dhe Turizmit Korçë - kategoria: IV-b

 5. Specialist (jurist) në Sektorin e Shërbimeve Mbështetëse, në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve, Ujërave dhe Turizmit Berat - kategoria: IV-b

 6. Specialist (jurist) në Sektorin e Shërbimeve Mbështetëse, në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve, Ujërave dhe Turizmit Gjirokastër - kategoria: IV-b

 7. Specialist në Sektorin Juridik, në Administratën e Prefektit të Qarkut Gjirokastër - kategoria: IV-b

 8. Specialist në Sektorin Juridik, në Administratën e Prefektit të Qarkut Vlorë - kategoria: IV-b

 9. Specialist në Sektorin Juridik, në Administratën e Prefektit të Qarkut Vlorë - kategoria: IV-b

 10. Specialist në Sektorin e Shërbimeve të Brendshme, në Drejtorinë Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Berat - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelajda Caushaj
 • Alba Ameti
 • Albana Naci
 • Alda Bellaj
 • Altin Shyti
 • Ana Hajrulla(Sheremeti)
 • Andrea Shehu
 • Anxhela Marra
 • Anxhela Skënderaj
 • Ardi Berberi
 • Ardita Bitri
 • Armelinda Bali
 • Arnaldo Gega
 • Arsid Hametaj
 • Artemisa Shquti
 • Besiana Hysolli
 • Bledar Tomori
 • Blerand Daja
 • Blerta Nisllaj
 • Bora Vrenjo
 • Denisa Cano
 • Denisa Fejzo
 • Donaldo Gjika
 • Dorina Shakaj
 • Dritan Tahiraj
 • Ela Ziu
 • Eleni Zeqaj
 • Elton Muka
 • Emiljano Xhepaj
 • Endrit Guri
 • Endrit Kapaj
 • Enkeleida Bajrami
 • Enver Sulejmani
 • Erando Laçi
 • Erik Hysenaj
 • Erjon Kullolli
 • Ervista Bejtaj
 • Fatime Hasani
 • Fjorin Sota
 • Florida Bellaj
 • Flutura Sherifaj
 • Haxhi Arbri
 • Ilir Musa
 • Ivana Dalipaj
 • Jani Karadaku
 • Kaltra Fejzo
 • Kejvi Hyso
 • Kristiana Mera
 • Lorenc Rexho
 • Loreta Muhameti
 • Maringlen Borokoci
 • Marjola Muhaj
 • Marsela Manaj
 • Nevrus Petriti
 • Nikolin Bello
 • Pamela Guga
 • Paula Sullaj
 • Pellumb Feneri
 • Romina Mustafa
 • Sadiana Hysaj
 • Sergej Baçaj
 • Shpresa Jaupaj
 • Sidorela Karçanaj
 • Silvana Karalliu
 • Silvana Koreta
 • Skerdiana Rrungaja
 • Sonila Koçi
 • Taulant Zotaj
 • Thomas Dhimolea
 • Xhoana Shkulaku
 • Yllka Petanaj
 • Ziliha Danaj
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 16.11.2018, ora 11:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 20.11.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.