Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Administratën e Prefektit të Qarkut Korçë - kategoria: IV-b

 2. Specialist në Zyrën e Financës, në Sektorin e Funksioneve Mbështetëse, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Lezhë - kategoria: IV-b

 3. Specialist në Zyrën e Financës, në Sektorin e Funksioneve Mbështetëse, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Vlorë - kategoria: IV-b

 4. Specialist në Sektorin e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Administratën e Prefektit të Qarkut Dibër - kategoria: IV-b

 5. Specialist në Sektorin e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Administratën e Prefektit të Qarkut Fier - Kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelina Lleshi
 • Admir Zefi
 • Adolf Ibro
 • Adriatik Hasmegaj
 • Albert Xhelili
 • Albion Toska
 • Alda Selala
 • Aleksandër Doko
 • Aleksander Lala
 • Aleksandër Puci
 • Ali Zotaj
 • Altin Kaso
 • Ana Voci
 • Andi Gjini
 • Anjeza Gjopalaj
 • Antoneta Lamani
 • Anxhela Hakrama
 • Anxhela Nazeraj
 • Ardit Shpata
 • Arion Simoni
 • Arjol Ahmeti
 • Arled Naci
 • Armando Memushaj
 • Armelinda Kasapi
 • Armir Hallkaj
 • Athina Borova
 • Bekim Sela
 • Besjana Roshi
 • Bianka Zeneli
 • Blerta Kaba
 • Bonina Meleqi
 • Brikela Binaj
 • Brikena Mehmeti
 • Brikena Zeneli
 • Brunilda Lile
 • Bruno Salliu
 • Delina Rusi
 • Denada Llapi
 • Denis Dervishi
 • Denis Pervathi
 • Denisa Doda
 • Dukate Dedndreaj
 • Eda Shehu
 • Edison Kipti
 • Edmond Maha
 • Eleni Elefteriu
 • Elida Pjetergjoka
 • Eljona Fejzo
 • Elsa Lala
 • Elton Licenji
 • Elton Nuzi
 • Elvi Çuni
 • Elvis Prenga
 • Enkeleda Jaupaj
 • Enkeleda Sula
 • Enkinela Alla Kananaj
 • Erind Dedja
 • Erinda Pecaj
 • Eriola Zerani
 • Erisa Pulaj
 • Erjena Therqaj
 • Erjona Pesha
 • Erjona Saliu
 • Erlind Gjini
 • Ermal Vukaj
 • Ermir Dhima
 • Ervin Selishta
 • Esmeralda Isaku
 • Eueda Molla
 • Farije Torba
 • Fatbardha Balla
 • Fellenxa Uku
 • Fjorin Sota
 • Florjan Toska
 • Gentian Gjuzi
 • Gentiana Nurçja
 • Gerta Rapushi
 • Gjylsime Hida
 • Greta Kristo
 • Igli Zahaj
 • Ildi Dosti
 • Ilisjada Avdia
 • Irisi Gjishti
 • Jona Alliu
 • Jona Mulla
 • Joni Pulaj
 • Julian Kostandini
 • Kedja Mana
 • Kristjan Neko
 • Ledia Azisllari
 • Lediana Zela
 • Ledjan Baholli
 • Ledjona Troka
 • Lije Muja
 • Lorena Kristani
 • Lorenc Rexho
 • Lulëzim Salaj
 • Manuela Farrici
 • Margarita Kukaj
 • Marinela Jaupaj
 • Marinela Micaj
 • Marjo Novi
 • Marjola Fikaj
 • Mark Marku
 • Marsel Pushi
 • Marsela Abasllari
 • Marsida Rrapaj
 • Martin Mustafa
 • Megi Dusha
 • Meleq Hoxhaj
 • Merita Gjoka
 • Mervin Brahimaj
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Mirjan Pengu
 • Mirjan Rada
 • Muazez Merko
 • Nerisa Muça
 • Nikoleta Jubani
 • Nori Dushkaj
 • Olta Kodra
 • Oltiona Kurushi
 • Onorina Jata
 • Ornela Barjaba
 • Pavlin Marku
 • Pilo Toto
 • Pol Milo
 • Raimonda Fifo
 • Redi Krakulli
 • Redon Xhelilaj
 • Selman Kurti
 • Senada Rragami
 • Serxho Koci
 • Sidorela Cani
 • Silvana Islamaj
 • Sonila Cobaj
 • Terezina Marku
 • Tonin Bokaj
 • Tonin Margjokaj
 • Valbona Dimni
 • Valbona Rrapi
 • Vangjush Niço
 • Visar Alia
 • Vladimir Basha
 • Ylvi Loci
 • Zef Zefi
 • Zife Tota
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 20.11.2018, ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 23.11.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.