Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 2. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 3. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 4. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 5. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 6. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 7. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 8. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 9. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

 10. Kryetar i Degës Territoriale të Shërbimit Turistik, në Degët Territoriale të Shërbimit të Turizmit, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Turizmit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Turizmit, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Hysi
 • Adela (Gogu) Ndini
 • Adelina Lleshi
 • Adrian Sulo
 • Aishe Pace (Sula)
 • Alban Asllani
 • Albi Lushi
 • Ali Zotaj
 • Alket Çela
 • Alma Lleshi
 • Ana Nurellari
 • Andi Kroi
 • Andi Vasili
 • Anna Hotaj
 • Antoneta Lamani
 • Anxhela Kalemi
 • Arban Shehu
 • Arber Delilaj
 • Arlinda Muja
 • Astrit Osmani
 • Benard Hoxha
 • Besmir Cani
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Lulaj
 • Bujana Toromani
 • Dajana Skura
 • Davis Visari
 • Dorjan Doka
 • Dorjana Llushi
 • Edlira Markaj
 • Egla Zeraj
 • Ela Bregu
 • Eljan Kasa
 • Elton Mjeshtri
 • Elvis Huqi
 • Ema Berlat
 • Emirjon Mema
 • Eneda Abazaj
 • Eralda Alhysa
 • Erblina Lloha
 • Erdi Hoxhalli
 • Eriona Kola
 • Erjon Suparaku
 • Ermelinda Kalaja
 • Etleva Lleshi
 • Etleva Nozlli
 • Eva Ago
 • Eva Marku
 • Evis Sila
 • Fatjon Maçi
 • Fatjon Malaj
 • Fatjona Kodra
 • Flamure Shkembi
 • Florenc Bushgjokaj
 • Franc Balla
 • Gentiana Deda
 • Geraldo Taraj
 • Gezim Brahaj
 • Glorian Tusha
 • Gramoz Çejku
 • Ilir Prendi
 • Ilirjan Nerguti
 • Ilirjana Topi
 • Ina Saraçi
 • Ioann Çeli
 • Irena Doraci
 • Irma Dobi
 • Isidor Panxhi
 • Jetnor Zhaboli
 • Jonida Zerba
 • Klestia Cekani
 • Kujtim Ademaj
 • Leonard Hila
 • Livia Shalari
 • Manushaqe Rina
 • Marilda Bakalli
 • Marsela Manaj
 • Matilda Ismaili
 • Migena Vogli
 • Ndricim Duka
 • Nevila Dervishi
 • Olgerta Pero
 • Orkida Rama
 • Pirro Angjeli
 • Rajmonda Beluli
 • Refije Bajraktari
 • Rigels Vrenjo
 • Roland Ferrja
 • Suela Haxhija
 • Suzana Cakciri
 • Tedi Turku
 • Valbona Devole
 • Yllka Petanaj
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 7.9.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 11.9.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.