Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Lejeve Mjedisore, në Drejtorinë e Vlerësimit të Mjedisit, në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Cilësisë së Mjedisit, në Drejtorinë e Gjendjes dhe Cilësisë së Mjedisit, në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Sektorin e Përgjegjësive Mjedisore, në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit - kategoria: IV-a

 4. Specialist në Sektorin e Lejeve Mjedisore, në Drejtorinë e Vlerësimit të Mjedisit, në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit - kategoria: IV-a

 5. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Durrës - kategoria: IV-b

 6. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Durrës - kategoria: IV-b

 7. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Durrës - kategoria: IV-b

 8. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Vlorë - kategoria: IV-b

 9. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Vlorë - kategoria: IV-b

 10. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Vlorë - kategoria: IV-b

 11. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Elbasan - kategoria: IV-b

 12. Specialist (për Lejet Mjedisore dhe VNM), në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit Elbasan - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Kopali
 • Adelajd Tabaku
 • Adelajda Caushaj
 • Admir Zefi
 • Adriano Guri
 • Agim Çekrezi
 • Aida Allushi
 • Aida Koçi
 • Aida Paci
 • Ajet Lamaj
 • Alban Preci
 • Albert Hysa
 • Albion Ismaili
 • Albion Sinani
 • Alda Goga
 • Aldi Toromani
 • Aldo Beqiraj
 • Aleksandër Gjeçi
 • Aleksander Peqini
 • Ali Zotaj
 • Altin Hila
 • Amanda Selgjeka
 • Amarildo Arapi
 • Ana Hajrulla(Sheremeti)
 • Andi Xhari
 • Andonia Pretashi
 • Anduela Tahiri
 • Anika Gjini
 • Anisa Shehi
 • Anjeza Preci
 • Anjeza Rroshi Kodra
 • Anjeza Rukaj
 • Anxhela Caushi
 • Anxhela Hakrama
 • Anxhela Jaubelli
 • Anxhela Kanto
 • Anxhela Laze
 • Anxhela Nazeraj
 • Anxhelo Kovaci
 • Arber Abilaliaj
 • Arber Arapi
 • Ardit Omeri
 • Ardit Preçi
 • Ardit Shpata
 • Ardita Draçini
 • Arenc Grabova
 • Arenc Tema
 • Ariola Avdia
 • Ariola Gavani
 • Arjan Muça
 • Arjana Çapja
 • Arled Naci
 • Armelinda Kasapi
 • Arnaldo Gega
 • Arsid Hametaj
 • Artil Hodaj
 • Arvena Fejzullai
 • Astrit Lanaj
 • Aurel Alimadhi
 • Aurel Sulaj
 • Aurora Xhediku
 • Bardhe Gjini
 • Beart Llakaj
 • Bekim Mulaj
 • Bele Memishaj
 • Benard Hoxha
 • Besmir Tervoli
 • Besnik Tozaj
 • Besnike Begaj
 • Bestar Pilafi
 • Bianka Zeneli
 • Blerina Legisi
 • Bora Kaci
 • Brikela Binaj
 • Brikena Shyti
 • Bruna Musaj
 • Brunilda Aliaj
 • Brunilda Barushi
 • Celik Leka
 • Dalma Gerveni
 • Davida Doçi
 • Denarda Kanaj
 • Denisa Balilaj
 • Denisa Kola
 • Dhurata Lumani
 • Donald Dervishaj
 • Donald Rama
 • Donaldo Gjika
 • Dorela Vaka
 • Dorian Zefi
 • Doriel Gjoni
 • Dorina Kallushi
 • Dorjana Llushi
 • Drilona Mali
 • Drini Hameti
 • Edlira Kurti
 • Edmir Dalliu
 • Edvin Cibuku
 • Edvin Gjata
 • Egla Mema
 • Eldi Stasa
 • Elena Kereku
 • Elena Nazëraj
 • Eliont Çinari
 • Eljan Kasa
 • Eljona Fejzo
 • Elona Gjata
 • Elona Vukaj
 • Elsa Kutrolli
 • Elson Kanavace
 • Elton Muka
 • Ema Berlat
 • Emanuela Sulaj
 • Emiljano Xhepaj
 • Emirjona Shala
 • Endi Kazazi
 • Endrit Kapaj
 • Endrita Muca
 • Enea Kula
 • Enea Rapo
 • Enea Sali
 • Eneida Gjoka
 • Enejsa Stojko
 • Eni Pema
 • Enida Gjeta
 • Enion Shuka
 • Enkida Fera
 • Enkinela Alla Kananaj
 • Entela Murataj
 • Enxhi Bostanxhi
 • Enxhi Oga
 • Erald Bedhia
 • Erald Kalemi
 • Eralda Dedaj
 • Erentina Barjoti
 • Eridon Cena
 • Erinda Pecaj
 • Eriola Canga
 • Eriona Kola
 • Erisa Pulaj
 • Erison Muka
 • Eristina Rakipi
 • Erjola Ballgjini
 • Erjon Suparaku
 • Erkand Rika
 • Ermelinda Kalaja
 • Ermir Dhima
 • Ermira Kukaj
 • Erneste Asllani
 • Ertigena Gjoka
 • Ervis Bica
 • Ervis Guri
 • Erzen Tusha
 • Esmeralda Prifti
 • Esmeralda Spata
 • Esmeranda Zene
 • Esnida Pajollari
 • Esterina Toci
 • Euljan Eskiu
 • Eva Zeneli
 • Evgjeni Kola
 • Fatime Hasani
 • Fellenxa Uku
 • Fjoralba Çaushi
 • Fjorin Sota
 • Florenc Gora
 • Florenc Rakipi
 • Florian Kukli
 • Flutura Sherifaj
 • Gazment Dema
 • Gentiana Gjika
 • Gentiana Qoku
 • Gentiana Shegani
 • Gentjan Liçi
 • Gentjana Skenderi
 • Geraldo Taraj
 • Gerjola Bakiu
 • Gerond Behari
 • Gerta Rapushi
 • Gerta Shehaj
 • Gjenovefa Muhametaj
 • Gjylsime Hida
 • Glen Kulli
 • Glorian Tusha
 • Grehans Uka
 • Hajdër Koxha
 • Hatixhe Murrani
 • Henri Baçinozi
 • Heriola Hoxha
 • Herolind Malellari
 • Herson Torra
 • Holta Xhurxhi
 • Huzrie Tota
 • Igli Zahaj
 • Ilda Lamaj
 • Ilir Rapi
 • Ilir Xhuveli
 • Ilirjan Çuedari
 • Ina Perçuke
 • Ina Sula
 • Ioann Çeli
 • Ira Qori
 • Irida Cauli
 • Iris Cerekja
 • Irvi Hyka
 • Isidor Panxhi
 • Jani Karadaku
 • Jani Miska
 • Jetnor Zhaboli
 • Jola Proko
 • Jolda Zotaj
 • Jona Alliu
 • Jona Kamberi
 • Joni Pulaj
 • Jonid Avduli
 • Jonida Lulja
 • Jonida Ndoni
 • Jorina Keçi
 • Julian Beqiraj
 • Juliana Vezi
 • Juljan Hasho
 • Juljan Laçaj
 • Jurgen Mehmeti
 • Juxhina Ballaci
 • Kapo Metaj
 • Karolina Prenga
 • Kejvi Hyso
 • Ketiana Resuli
 • Klajdi Cela
 • Klajdi Merxhani
 • Klara Jahollari
 • Klaudia Mullari
 • Klaudja Lleshi
 • Klejdi Shyle
 • Kliti Shuli
 • Kloida Papa
 • Krenar Xhemali
 • Kristi Pici
 • Kristjana Marku
 • Laureta Çiraku
 • Ledjon Lamce
 • Lisjana Shushari
 • Lorela Avda
 • Lorela Pashaj
 • Lorena Hasa
 • Lorena Kapaj
 • Lorenc Islamaj
 • Lorenco Kryekurti
 • Lulëzim Salaj
 • Lulzim Tanushi
 • Manjola Beu
 • Marinela Dervishi
 • Mario Tola
 • Mariola Ismailaj
 • Marius Tusha
 • Marjola Muhaj
 • Mark Marku
 • Marlin Markolaj
 • Marsela Abasllari
 • Marsela Gjika
 • Marsela Manaj
 • Marsilda Come
 • Marta Preci
 • Matilda Horeshka
 • Matilda Shahllari
 • Mervin Brahimaj
 • Migena Kycyku
 • Mikel Nako
 • Mimoza Mollosmani
 • Mirand Zeka
 • Miranda Malaj
 • Miranda Taka
 • Mirela Ruçi
 • Mirjan Jahja
 • Mirjana Kadriu
 • Mishael Metalla
 • Misila Lika
 • Morena Subashi
 • Muazez Merko
 • Naile Muça
 • Ndricim Salobehaj
 • Nikolin Bello
 • Niselda Agolli
 • Olitjana Sari
 • Oljan Dudija
 • Olsi Koçi
 • Oltjana Telhaj
 • Orinda Biba
 • Pamela Alia
 • Paola Shuli
 • Pellumb Feneri
 • Persida Dhrami
 • Raisa Koka
 • Rajmonda Pasha
 • Redion Gjata
 • Redon Benja
 • Reina Matraxhiu
 • Renato Kasa
 • Renilda Muçaj
 • Rexhep Sina
 • Rezario Kuçaj
 • Ridjan Allmuça
 • Rigels Vrenjo
 • Roberta Koci
 • Roland Ferrja
 • Romina Duraku
 • Rovena Bardhi
 • Rozela Pashaj
 • Saba Miftaraj
 • Sadik Aliaj
 • Salihe Elezaj
 • Sami Tereziu
 • Selena Gjorga
 • Selim Deda
 • Shahe Metalia
 • Sherli Shaipi
 • Shpresa Jaupaj
 • Shqiponja Kraja
 • Sidorela Karçanaj
 • Silva Kapaj
 • Silvio Ferko
 • Sindi Reka
 • Sokol Bashkurti
 • Sokol Mitre
 • Sonila Muhameti
 • Spenki Husi
 • Suela Koto
 • Suela Pepa
 • Suzana Çuli
 • Taulant Kryemadhi
 • Taulant Zotaj
 • Tea Alikaj
 • Tedi Turku
 • Teuta Meço
 • Trandafile Bardhi
 • Valbona Çelaj
 • Valbona Rrapi
 • Valbona Semanjaku
 • Valentina Gjoshi
 • Valentina Menalla
 • Vasiel Hysenaj
 • Vilma Davidhi
 • Vladimir Sokoli
 • Xhabir Xhediku
 • Xhafer Rexhmati
 • Xhejni Rrafmani
 • Xhiberto Bakrri
 • Ylli Beqo
 • Yllka Petanaj
 • Ylvi Loci
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 13.9.2018, ora 12:00 në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 18.9.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.