Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Çështjeve Tatimore, në Drejtorinë Ligjore dhe Teknike, në Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Çështjeve Tatimore, në Drejtorinë Ligjore dhe Teknike, në Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Sektorin e Çështjeve Tatimore, në Drejtorinë Ligjore dhe Teknike, në Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - kategoria: IV-a

 4. Specialist në Sektorin e Çështjeve Tatimore, në Drejtorinë Ligjore dhe Teknike, në Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - kategoria: IV-a

 5. Specialist në Sektorin e Çështjeve Jo-Tatimore, në Drejtorinë Ligjore dhe Teknike, në Drejtorinë e Përgjithshme e Tatimeve - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Agim Çekrezi
 • Amanda Bilbili
 • Anduela Tahiri
 • Anila Berbati
 • Anjeza Gashi
 • Anxhelo Kovaci
 • Arber Delilaj
 • Arenc Grabova
 • Armino Visha
 • Artenisa Perkola
 • Astrit Osmani
 • Besmir Cani
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Karaxha
 • Denarda Kanaj
 • Dritan Cenaj
 • Eduina Poci
 • Edvin Gjata
 • Edvin Sinani
 • Eljana Blaceri
 • Ema Berlat
 • Emiliano Likaj
 • Emira Allmuca
 • Emirjon Mema
 • Erdi Hoxhalli
 • Eriona Kola
 • Etleva Lleshi
 • Fatjon Malaj
 • Fatjon Xhafaj
 • Florina Cenaj
 • Gezim Brahaj
 • Greta Çela
 • Ilda Markeçi
 • Ilirjan Nerguti
 • Ina Shkurti
 • Isabela Tafili
 • Isidor Panxhi
 • Jani Karadaku
 • Jonida Ndoni
 • Klestia Cekani
 • Kriti Trikshiqi
 • Lorena Hasa
 • Mario Kertusha
 • Nertila Biba
 • Ornela Gjoni
 • Rezario Kuçaj
 • Sigi Zaimi
 • Tedi Turku
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 14.9.2018, ora 13:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 18.9.2018, ora 10:00 në ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës, Blv "Dëshmorët e Kombit", Sheshi "Nënë Tereza", Nr. 4, Tiranë.