Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor i Parë në Drejtorinë e Investigimit të Brendshëm, në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve - kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adrian Sulo
 • Agim Çekrezi
 • Albi Lushi
 • Ali Zotaj
 • Alket Çela
 • Amanda Bilbili
 • Andi Kroi
 • Andrea Toti
 • Anduela Tahiri
 • Arber Delilaj
 • Arenc Grabova
 • Arjana Lleshaj
 • Armelinda Kasapi
 • Arti Mihali
 • Astrit Osmani
 • Aurel Memushaj
 • Benard Hoxha
 • Besmir Cani
 • Bledar Karaxha
 • Bledar Lulaj
 • Blendi Bimbli
 • Dorjana Llushi
 • Dritan Cenaj
 • Edmond Doku
 • Eduard Dani
 • Eduart Reçi
 • Eduina Poci
 • Edvin Sinani
 • Elsa Tershalla
 • Endri Musaj
 • Enea Babameto
 • Enkled Kreka
 • Eralda Alhysa
 • Erdi Hoxhalli
 • Erina Ago
 • Eriola Kocileri
 • Eriola Zerani
 • Erjola Luka
 • Erjon Suparaku
 • Ermelinda Kalaja
 • Ervin Kaci
 • Etleva Lleshi
 • Fatjona Kodra
 • Flamure Shkembi
 • Geraldo Taraj
 • Gerta Shehaj
 • Gezim Brahaj
 • Gilberta Cullhaj
 • Ilda Markeçi
 • Ioann Çeli
 • Irma Dobi
 • Jetnor Zhaboli
 • Joni Pulaj
 • Jonida Ndoni
 • Kadri Shabanaj
 • Klestia Cekani
 • Mariela Basha
 • Mario Tola
 • Matilda Ismaili
 • Migena Vogli
 • Mimoza Corbaxhiu
 • Nevila Dervishi
 • Ornela Gjoni
 • Roland Ferrja
 • Samet Gurguri
 • Selim Deda
 • Severina Vangjeli
 • Sigi Zaimi
 • Suzana Saliaj
 • Tedi Turku
 • Vasil Vasili
 • Vladimir Sida
 • Ylli Nushi
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 4.9.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 7.9.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.