Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist (buxhet/finance) në Sektorin e Financës, në Drejtorinë e Shërbimeve Mbështetëse, në Drejtorinë e Përgjithshme Detare - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Drejtorinë e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Drejtorinë e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

 4. Specialist (finance) në Drejtorinë e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Agjencinë Telegrafike Shqiptare - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adelina Lleshi
 • Adrian Sulo
 • Agim Bahja
 • Aida Allushi
 • Aida Stafaj
 • Aili Pashallari
 • Albi Lushi
 • Ali Zotaj
 • Andi Vasili
 • Ardi Cakaj
 • Ardian Rada
 • Arlinda Terlija
 • Armelinda Kasapi
 • Aurora Shurbani
 • Blerina Zyberi
 • Entela Xhakollari
 • Ergesa Metkaj
 • Eriola Zerani
 • Erion Prendi
 • Erjena Therqaj
 • Ermiola Muca
 • Ervis Harrunaj
 • Fatjona Kodra
 • Flamure Shkembi
 • Gerta Shehaj
 • Ina Lame
 • Indrit Brace
 • Klevi Hajdini
 • Klodjan Shqau
 • Laureta Tare
 • Lorena Kristani
 • Marin Bezhani
 • Matilda Ismaili
 • Mirela Xhelo
 • Orkida Rama
 • Perparim Kadiu
 • Redion Gjata
 • Rigels Vrenjo
 • Selim Deda
 • Suzana Saliaj
 • Vasil Vasili
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 13.7.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 17.7.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.