Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Inspektor në Degën Rajonale të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Fier - kategoria: IV-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Hysi
 • Adela Çullhaj
 • Adhurim Rapaj
 • Adrian Sulo
 • Alban Asllani
 • Ali Zotaj
 • Altin Hila
 • Anastasi Meçi
 • Andi Bani
 • Anxhela Jaubelli
 • Ardi Cakaj
 • Armanda Ymeri
 • Artiola Lilaj
 • Betime Gjorreta
 • Blerina Zyberi
 • Dorian Llagami
 • Dorjan Maksutaj
 • Dorjana Llushi
 • Dritan Cenaj
 • Eldi Stasa
 • Ema Berlat
 • Eneda Ajdari
 • Enkeleda Sula
 • Erblin Marku
 • Erjon Suparaku
 • Ermal Gapi
 • Ermiola Muca
 • Evarist Varfi
 • Fabiona Demuçaj
 • Fabjola Arapi
 • Fatjona Kodra
 • Flamure Shkembi
 • Fradiol Dine
 • Gentian Bicukaj
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Skenderi
 • Geraldo Taraj
 • Gergji Cekaj
 • Herta Semini
 • Ilir Xhuveli
 • Ilirjan Nerguti
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Inis Male
 • Irida Cauli
 • Ivana Bita
 • Jetnor Zhaboli
 • Jonida Ndoni
 • Julinda Lipe
 • Kadrije Gurmani
 • Klaudia Amzaj
 • Kristi Skapera
 • Lindita Skura
 • Marenglen Cekaj
 • Mariela Basha
 • Marin Bezhani
 • Mario Tola
 • Marsela Manaj
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Mollosmani
 • Miranda Malaj
 • Nriçim Dërguti
 • Oerd Shamata
 • Orkida Rama
 • Remetjona Xhaferaj
 • Selim Deda
 • Shqiponja Kraja
 • Shukri Marku
 • Tedi Turku
 • Valbona Ndoci
 • Valdete Bardhoshi
 • Vilma Davidhi
 • Xhiberto Bakrri
 • Zamira Jella
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 10.7.2018, ora 14:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 12.7.2018, ora 12:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.