Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist i Sektorit të Programeve të Zhvillimit të Arsimit të Lartë, në Drejtorinë e Programeve të Zhvillimit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë - kategoria: III-b

 2. Specialist i Sektorit të Përgatitjes dhe Fizibilitetit të Projekteve për Kërkimin Shkencor, në Drejtorinë e Konceptimit dhe Fizibilitetit të Projekteve të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave dhe Zhvillimit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela Xhafa
 • Adelina Laçi
 • Adila Prendi
 • Aida Koçi
 • Albana Karaj
 • Alketa Leka
 • Alma Lleshi
 • Almir Xhangolli
 • Amarildo Zere
 • Anduela Tahiri
 • Antonela Mishtaku
 • Arselda Ziraj
 • Aurora Hoxha
 • Bejre Kurra
 • Besmira Xhaferasi
 • Bestar Pilafi
 • Bledar Lulaj
 • Blerta Mesiti
 • Bora Shaholli
 • Brikena Zeneli
 • Brixhilda Prendi
 • Brunilda Kaçori Dine
 • Brunilda Aliaj
 • Dalip Murrja
 • Denisa Kukli
 • Denisa Ruzi
 • Dorina Dubali
 • Dorina Gjoka
 • Dorjana Llushi
 • Drini Nushi
 • Dritan Murrja
 • Ederin Enesi
 • Edi Shurbani
 • Edina Latifi
 • Edlira Zyfi
 • Edona Ndoj
 • Edvina Murati
 • Egla Zeraj
 • Elinda Dogani
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Eljo Shuli
 • Elnika Stillo
 • Elona Merdhoqi
 • Endi Kazazi
 • Enela Duro
 • Eraldo Meçalla
 • Ergys Ballaj
 • Erinda Llangos
 • Eriola Kocileri
 • Erjola Cullufe
 • Erjona Bezatlliu
 • Erjona Culi
 • Erlinda Plyku
 • Ermiola Muca
 • Ermira Sela
 • Esmeralda Beça
 • Esmeralda Vefa
 • Eva Kenga
 • Evisa Duka
 • Evisjana Krasniqi
 • Fatjona Kodra
 • Gentjana Morina
 • Gerta Kazazi
 • Gilberta Cullhaj
 • Greta Mehmeti
 • Grisilda Telhaj
 • Harold Koxha
 • Hatixhe Murrani
 • Hava Memko
 • Hazbije Gjuta (Dafku)
 • Ilda Sadikaj
 • Ina Saraçi
 • Irena Osmënaj
 • Irida Myrtaj
 • Irma Progonati
 • Ismet Matragji
 • Jonida Zeka
 • Jorgjica Dhima
 • Juljana Demiraj
 • Juna Muca
 • Klara Jahollari
 • Klaudja Kina
 • Klejs Halla
 • Klodjana Prenci
 • Krisi Golloshi
 • Laert Troja
 • Ledion Ademi
 • Leonora Laçi
 • Manushaqe Rina
 • Marilda Bakalli
 • Marinela Arapi
 • Marinela Kryeziu
 • Mario Tola
 • Marjana Gjoci
 • Marsela Resulaj
 • Matilda Çullhaj
 • Matilda Zika
 • Melina Lleshi
 • Melisa Ulqinaku
 • Migena Çallëku
 • Migerjana Kovaçi
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Marko
 • Miranda Allkja
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Nilkë Rama
 • Olta Kamberi
 • Orges Bozaxhiu
 • Pandeli Zyba
 • Pjerin Cuku
 • Redi Perleka
 • Redinela Azizaj
 • Regina Pinari
 • Ritvan Zika
 • Roxhensa Haxhillari
 • Saimir Subashi
 • Santjola Kodra
 • Satbere Shahu
 • Sejdin Cekani
 • Shukri Marku
 • Soeda Rakipi
 • Sokol Stafa
 • Sonila Roshi
 • Spartak Hodo
 • Stela Stoka
 • Teuta Mengra
 • Valbona Omeri
 • Viola Caco
 • Violeta Alla
 • Xhorxhina Çuçi
 • Zife Tota
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 26.6.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 29.6.2018. ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.