Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Kulturës, Identitetit dhe Komunikimit, në Drejtorinë e Diasporës, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Kulturës, Identitetit dhe Komunikimit, në Drejtorinë e Diasporës, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

 3. Specialist në Sektorin e Kulturës, Identitetit dhe Komunikimit, në Drejtorinë e Diasporës, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

 4. Specialist në Sektorin e Kulturës, Identitetit dhe Komunikimit, në Drejtorinë e Diasporës, në Agjencinë Kombëtare të Diasporës - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Adela (Gogu) Ndini
 • Adela Sallata
 • Adelajd Tabaku
 • Adelajda Demo
 • Adila Prendi
 • Aida Bushi
 • Aida Caushi
 • Aida Çnaku
 • Aida Koçi
 • Albana Malçi
 • Albert Marku
 • Albina Ceka
 • Albions Proko
 • Alda Qoku
 • Alketa Leka
 • Alma Lleshi
 • Almir Xhangolli
 • Altin Selimi
 • Amanda Selgjeka
 • Amarildo Zere
 • Anduela Tahiri
 • Anila Buza
 • Anisa Braho
 • Anisa Fejzaj
 • Anisa Likaj
 • Anisa Mara
 • Antoneta Ozuni
 • Anxhela Petro
 • Arbër Minxhozi
 • Ardit Preçi
 • Ardita Vrioni
 • Ardjan Çela
 • Arjan Muça
 • Arjola Aliaj
 • Arjola Sinanaj
 • Arlinda Dedi
 • Arnald Doçi
 • Arselda Ziraj
 • Arta Memushaj
 • Artemida Bajraktari
 • Artenisa Perkola
 • Arvina Veliu
 • Aurel Harizaj
 • Bejre Kurra
 • Besiana Aleti
 • Besjan Asqeri
 • Besjana Haka
 • Besmira Doma
 • Besnik Tozaj
 • Bestar Pilafi
 • Bilbil Sula
 • Bledar Lulaj
 • Blendi Bimbli
 • Blerta Mesiti
 • Bora Shaholli
 • Boralda Kanani
 • Brikena Zeneli
 • Brixhilda Prendi
 • Brunilda Açori Dine
 • Brunilda Aliaj
 • Brunilda Pulaj
 • Dajana Skura
 • Dalip Murrja
 • Denarda Kanaj
 • Denis Dema
 • Denisa Metaj
 • Denisa Ndrejaj
 • Denisa Ruzi
 • Dola Konomi
 • Dorel Baça
 • Dorina Gjoka
 • Dorisjana Hasani
 • Dorjana Llushi
 • Drina Dubali
 • Eda Muska
 • Edi Surbani
 • Edina Latifi
 • Edlira Zyfi
 • Edona Ndoj
 • Eduart Lika
 • Egi Hoxha
 • Eglantina Xhaferri
 • Ejon Rali
 • Ejona Ruçi
 • Ela Zu
 • Elda Keqira
 • Elda Lezaj
 • Elefteria Bilica
 • Eleina Dhiamandi
 • Elena Sholla
 • Elinda Dogani
 • Elis Tora
 • Elisabeta Frroku
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Eljo Shuli
 • Elona Kule
 • Elona Merdhoqi
 • Elsa Dumani
 • Elsa Hasalamaj
 • Elton Kalemi
 • Elton Tyli
 • Emirjon Mema
 • Encio Dikollari
 • Endi Kazazi
 • Endi Tabaku
 • Endrit Sholla
 • Enea Rapo
 • Enea Tane
 • Eneda Ajdari
 • Eneida Binaj
 • Enida Demiraj
 • Enis Bregu
 • Enisa Mitro
 • Enkeled Ahmeti
 • Entela Xhakollari
 • Eralda Bardhi
 • Eraldo Meçalla
 • Eranda Vasili
 • Ergys Ballaj
 • Erida Hysesani
 • Erilda Hoxha
 • Erilda Selaj
 • Erinda Llangos
 • Eriola Kocileri
 • Eriona Kola
 • Erisa Degjoni
 • Erisa Peçi
 • Erjola Cullufe
 • Erjona Lapi
 • Erlind Kapllanaj
 • Erlind Veizaj
 • Erlinda Plyku
 • Ermenita Alia
 • Ermiola Muca
 • Ermira Kukaj
 • Ermira Sela
 • Ernilda Qafa
 • Eros Hoxhallari
 • Esilda Konini
 • Esmeralda Beça
 • Esmeralda Vefa
 • Etleva Lleshi
 • Eva Ajdini
 • Eva Kenga
 • Evisa Duka
 • Fatiana Çullhaj
 • Fatjon M
 • Fjona Canodemaj
 • Flamur Cenaj
 • Florida Docaj
 • Florida Tare
 • Florina Cenaj
 • Franceska Sadikllari
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Morina
 • Geraldo Taraj
 • Gerond Behari
 • Gerta Kazazi
 • Gertin Bregaj
 • Gildi Gruda
 • Giovanna Mçe
 • Grehans Uka
 • Greisa Cino
 • Greta Mehmeti
 • Grisilda Telhaj
 • Hamdi Troshani
 • Hamide Gjoshi
 • Harold Koxha
 • Hatixhe Murrani
 • Hava Memko
 • Hazbije Gjuta (Dafku)
 • Herson Torra
 • Iena Ramaj
 • Ima Ferhati
 • Ina Vila
 • Inis Male
 • Irena Osmënaj
 • Irma Tabaku
 • Irvi Hyka
 • Ismet Matragji
 • Ivona Lame
 • Jasmina Daiu
 • Jetmira Ajazi
 • Jetmira Nushaj
 • Joana Kovaci
 • Jola Marku
 • Jonarda Kërkuti
 • Jonid Avduli
 • Jonida Lazi
 • Jonida Zeka
 • Jordan Muceku
 • Jorgjica Dhima
 • Josinda Gjika
 • Juljan Stefa
 • Juljana Çërbja
 • Juljana Demiraj
 • Juxhina Ymeri
 • Kalina Rafaili
 • Kelton Haja
 • Klajdi Cela
 • Klajdi Sinjari
 • Klara Sheqi
 • Klau Ogrenaj
 • Klaudia Sharka
 • Klaudio Bedini
 • Klaudja Kina
 • Klejs Halla
 • Kliti Shuli
 • Kostika Dhimo
 • Kreshnik Duqi
 • Krisi Lickollari
 • Ksenja Muzho
 • Laert Troja
 • Laureta Çiraku
 • Ledion Ademi
 • Ledja Dervishi
 • Leme Hajdari
 • Leonora Laçi
 • Liman Qyra
 • Lindita Neziri
 • Lindita Skura
 • Manjola Kola
 • Manushaqe Rina
 • Marilda Bakalli
 • Marinela Arapi
 • Marinela Kryeziu
 • Marinela Memelli
 • Marinela Prifti
 • Maringlen Abedini
 • Mario Tola
 • Marsela Gjika
 • Marsela Resulaj
 • Marsida Lumi
 • Marsilda Molla
 • Matilda Zika
 • Megi Qilimi
 • Melina Lleshi
 • Melisa Ulqinaku
 • Merifa Abedini
 • Migena Çallëku
 • Migerjana Kovaçi
 • Miljana Xhakolli
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Selimi
 • Miranda Allkja
 • Mirel Meta
 • Mirjan Jahja
 • Nekida Baha
 • Nikoleta Dukaj
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Nilkë Rama
 • Olsi Avdija
 • Olta Kamberi
 • Orges Bozaxhiu
 • Ortensa Marini
 • Pandeli Zyba
 • Petrit Dodaj
 • Pjerin Cuku
 • Qamile Ajazi
 • Redi Perleka
 • Redinela Azizaj
 • Redona Manga
 • Regina Pinari
 • Renalda Brisku
 • Renato Pashollari
 • Renilda Muçaj
 • Rina Gaçi
 • Roland Kukalaj
 • Romina Duraku
 • Roxhensa Haxhillari
 • Sami Sefa
 • Santjola Kodra
 • Sejdin Cekani
 • Shahe Metalia
 • Sherli Shaipi
 • Shkelzen Vokshi
 • Shukri Marku
 • Sidorela Beshku
 • Sidorela Mecani
 • Silvi Dedja
 • Soeda Rakipi
 • Sokol Stafa
 • Spartak Hodo
 • Stela Stoka
 • Suela Grembi
 • Taulant Hani
 • Taulant Liço
 • Ton Shtjefni
 • Valbona Ndoci
 • Valbona Omeri
 • Valbona Sinanaj
 • Viola Caco
 • Viola Rrasari
 • Violeta Alla
 • Virjon Osmenaj
 • Xeni Tla
 • Xhejsjola Hoxhaj
 • Xhensila Cela
 • Xhensilo Drizi
 • Xhensir Sallo
 • Xhorxhina Çuçi
 • Zife Tota
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet në datën 29.6.2018, ora 11:00, në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 3.7.2018, ora 10:00, në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.