Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Standardizimit dhe Efiçencës Administrative, në Drejtorinë e Programimit, Standardizimit dhe Harmonizimit të Kuadrit Rregullator, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë për Arsimin, Sportin dhe Rininë, në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë - kategoria: III-b

 2. Specialist në Sektorin e Këshillimit Ligjor dhe Monitorimit të Impaktit të Akteve Rregullatore, në Drejtorinë e Programimit, Standardizimit dhe Harmonizimit të Kuadrit Rregullator, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë për Kulturën, në Ministrinë e Kulturës - kategoria: III-b

 3. Specialist në Sektorin e Këshillimit Ligjor dhe Monitorimit të Impaktit të Akteve Rregullatore, në Drejtorinë e Programimit, Standardizimit dhe Harmonizimit të Kuadrit Rregullator, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë për Kulturën, në Ministrinë e Kulturës - kategoria: IV-a

 4. Specialist në Sektorin e Këshillimit Ligjor dhe Monitorimit të Impaktit të Akteve Rregullatore, në Drejtorinë e Programimit, Standardizimit dhe Harmonizimit të Kuadrit Rregullator, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në Turizëm dhe Mjedis, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Hysi
 • Adriana Kalemaj
 • Agim Çekrezi
 • Albana Jeminaj
 • Amanda Bilbili
 • Amarildo Zere
 • Anis Konduri
 • Anisa Bali
 • Anisa Xake
 • Antonjeta Zadrima
 • Arben Ali
 • Arbër Xhelo
 • Ardit Preçi
 • Ardita Kurti
 • Arenc Grabova
 • Arjeta Kaja
 • Besnik Tozaj
 • Bledar Karaxha
 • Blendi Bimbli
 • Bora Selishta
 • Bora Shaholli
 • Brikena Demiraj
 • Dorjana Llushi
 • Drini Nushi
 • Eduina Poci
 • Edvin Sinani
 • Elda Dalipi
 • Elefteria Bilica
 • Elidon Xhafa
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Elona Rusi
 • Ema Berlat
 • Ema Lazaj
 • Emiliano Likaj
 • Emira Allmuca
 • Emirjon Mema
 • Eneda Ajdari
 • Enisa Mitro
 • Eralda Bajollari
 • Eralda Bardhi
 • Erdi Hoxhalli
 • Erinda Krasniqi
 • Erjola Lame
 • Erjona Bezatlliu
 • Ermenita Alia
 • Ervina Lila
 • Esmeralda Beça
 • Etmond Lala
 • Fation Hoxha
 • Fiqrie Orhani
 • Florina Cenaj
 • Gentiana Deda
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Zallumi
 • Geraldo Durdaj
 • Gerzheta Akshia
 • Gilberta Cullhaj
 • Gjergji Melonashi
 • Hava Memko
 • Ilda Markeçi
 • Ilirjan Nerguti
 • Ina Mehillka
 • Ina Saraçi
 • Ina Shkurti
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Ira Dedej
 • Iris Spahiu
 • Irma Balla
 • Jasmina Daiu
 • Jona Suli
 • Jonida Ndoni
 • Juxhin Kallco
 • Klau Ogrenaj
 • Klestia Cekani
 • Klodian Mamica
 • Kristina Anxhara
 • Lorena Hasa
 • Lorena Kurti
 • Luljeta Cani
 • Mesara Suma
 • Migena Mulla
 • Migena Rustemi
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Marko
 • Monika Laçi
 • Nadire Pilavi
 • Ornela Gjoni
 • Raziola Amzaj
 • Renata Kocaqi
 • Santjola Kodra
 • Shpresa Kola
 • Shukri Marku
 • Sigi Zaimi
 • Skerdi Sinanaj
 • Spartak Hodo
 • Stela Pervathi
 • Suela Islamaj
 • Taulant Hani
 • Tedi Turku
 • Valbona Devole
 • Valbona Malotaj
 • Valbona Ndoci
 • Vilma Davidhi
 • Xhenisa Reka
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 26.6.2018, ora 15:30 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 29.6.2018, ora 10:00 në ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës, Blv "Dëshmorët e Kombit", Sheshi "Nënë Tereza", Nr. 4, Tiranë.