Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Marrëveshjeve dhe Kontratave, në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në Turizëm dhe Mjedis, në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit - kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Hartimit dhe Monitorimit të Marrëveshjeve dhe Kontratave, në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe të Përputhshmërisë në Bujqësi, Ushqim dhe Zhvillim Rural, në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - kategoria: III-b

 3. Specialist në Sektorin e Hartimit dhe Monitorimit të Marrëveshjeve dhe Kontratave, në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe të Përputhshmërisë në Bujqësi, Ushqim dhe Zhvillim Rural, në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Ada Zhupani
 • Agim Bahja
 • Aida Allushi
 • Altea Dajlani
 • Altin Hila
 • Amarildo Zere
 • Ana Muça
 • Anis Konduri
 • Anisa Bali
 • Arben Ali
 • Arbër Xhelo
 • Ardit Preçi
 • Arenc Grabova
 • Arlinda Terlija
 • Armelinda Kasapi
 • Aurora Shurbani
 • Belina Limani
 • Bledar Karaxha
 • Blendi Bimbli
 • Bora Shaholli
 • Denis Kulja
 • Diana Meniku
 • Eda Jegeni
 • Edlira Thaçaj
 • Edvin Sinani
 • Elefteria Bilica
 • Elida Boshnjaku
 • Elidon Xhafa
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Ema Berlat
 • Emiliano Likaj
 • Enebian Koxha
 • Eneda Ajdari
 • Eneda Thano
 • Eni Dici
 • Enkeleda Sula
 • Eralda Bajollari
 • Erdi Hoxhalli
 • Erina Ago
 • Erinda Krasniqi
 • Eriola Kocileri
 • Eriola Zerani
 • Ermal Muco
 • Ermenita Alia
 • Ermiola Muca
 • Ervina Lila
 • Esmeralda Beça
 • Evis Sila
 • Evisjana Krasniqi
 • Fabjola Arapi
 • Fahrian Halili
 • Fation Hoxha
 • Flamure Shkembi
 • Florina Cenaj
 • Gentiana Deda
 • Gentjana Zallumi
 • Geraldo Durdaj
 • Gerta Shehaj
 • Gresa Jazxhi
 • Ina Shkurti
 • Ines Tershalla ( Spahiu )
 • Ira Dedej
 • Irma Balla
 • Jasmina Daiu
 • Jeta Sinojmeri
 • Jetnor Zhaboli
 • Joana Tanellari
 • Jonida Ndoni
 • Kamber Istrefi
 • Klestia Cekani
 • Klodian Naska
 • Kristina Anxhara
 • Laureta Tare
 • Lorena Dallaku
 • Lorena Hasa
 • Lorena Kurti
 • Luelda Ipeku
 • Luljeta Cani
 • Marinela Spaho
 • Mario Male
 • Marta Preci
 • Melisa Kukaj
 • Mesara Suma
 • Migena Mulla
 • Mimoza Kosturi
 • Mimoza Marko
 • Mirela Xhelo
 • Nadire Pilavi
 • Oerd Shamata
 • Ornela Gjoni
 • Pranvera Rira
 • Raisa Koka
 • Renata Kocaqi
 • Rigels Vrenjo
 • Santjola Kodra
 • Shpresa Kola
 • Shukri Marku
 • Sigi Zaimi
 • Skerdi Sinanaj
 • Spartak Hodo
 • Taulant Hani
 • Terion Mersuli
 • Valbona Ndoci
 • Vasil Vasili
 • Xhonsila Hoxha
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 22.6.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 26.6.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr. 31, Tiranë.