Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit dhe Marrëveshjeve, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në Fushën e Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 2. Specialist në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit dhe Marrëveshjeve, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në Fushën e Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 3. Specialist në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit dhe Marrëveshjeve, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në Fushën e Mbrojtjes, në Ministrinë e Mbrojtjes - Kategoria: III-b

 4. Specialist në Sektorin e Koordinimit dhe Integrimit, në Drejtorinë e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë për Kulturën, në Ministrinë e Kulturës - Kategoria: IV-a

 5. Specialist në Sektorin e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Politikave dhe Strategjive në Fushën e Drejtësisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave në Fushën e Drejtësisë, në Ministrinë e Drejtësisë - Kategoria: III-b

 6. Specialist në Sektorin e Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës, në Drejtorinë e Politikave dhe Strategjive në Fushën e Drejtësisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Politikave në Fushën e Drejtësisë, në Ministrinë e Drejtësisë - Kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Abdyl Spahiu
 • Ada Haxhi
 • Ada Hysi
 • Adela Çullhaj
 • Admir Xhaka
 • Admir Zanaj
 • Adriana Kalemaj
 • Aida Allushi
 • Alfred Xhelo
 • Algerta Daja
 • Amarildo Zere
 • Anairda Arizaj
 • Andi Pogaci
 • Andreas Kalaja
 • Anela Lulaj
 • Anxhela Kenaj
 • Arben Ali
 • Arber Hysnelaj
 • Arbora Aliaj
 • Ardita Hykaj
 • Arjola Sinanaj
 • Artenisa Jasini
 • Artenisa Perkola
 • Besnik Tozaj
 • Betime Gjorreta
 • Bledar Karaxha
 • Bledi Hakrama
 • Bonina Meleqi
 • Brunilda Ballgjini
 • Brunilda Krashi
 • Davis Visari
 • Delvijot Llusha
 • Denarda Kanaj
 • Denisa Deliu
 • Dola Konomi
 • Doliana Tasi
 • Donald Kota
 • Dorjana Kullolli
 • Drenica Demiraj
 • Dritan Stefanidhi
 • Elion Ibrahimi
 • Eljan Kasa
 • Eljana Blaceri
 • Elona Poga
 • Elton Cerri
 • Ema Berlat
 • Encio Dikollari
 • Eneda Thano
 • Eni Caka
 • Enida Çullhaj
 • Enisa Mitro
 • Enkeleda Sula
 • Enkilejda Halili
 • Eriona Kola
 • Erisa Luzi
 • Erjona Mustafaraj
 • Ermela Demollaj
 • Esjona Jahaj
 • Eva Kenga
 • Fatbardha Mydinllari
 • Fation Hoxha
 • Florina Cenaj
 • Florinda Ndoja
 • Françesko Tozaj
 • Frederika Mehmetaj
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjana Zallumi
 • Hava Memko
 • Ilda Dushi
 • Ina Shkurti
 • Ira Dedej
 • Ira Qori
 • Irlind Elezi
 • Irma Balla
 • Jetnor Zhaboli
 • Jona Ago
 • Jona Rapi
 • Klau Ogrenaj
 • Klaudia Sharka
 • Klaudja Kina
 • Klesta Shehi
 • Klodjan Delilaj
 • Kostjel Mita
 • Ledio Bazaiti
 • Luelda Ipeku
 • Malvina Tema
 • Manushaqe Rina
 • Marsela Gjika
 • Marsela Resulaj
 • Martin Mustafa
 • Melisa Kukaj
 • Migena Mulla
 • Mimoza Kosturi
 • Mirela Xhelo
 • Mitea Gegushi
 • Nadire Pilavi
 • Nikoleta Janaq (Taragjini)
 • Njomza Kastrati
 • Nrtila Koka
 • Orjana Ikonomi
 • Ornela Gjoni
 • Pirro Angjeli
 • Redion Gjata
 • Renata Kocaqi
 • Rexhina Hila
 • Rinald Repçe
 • Sabina Mesi Lumanaj
 • Saimira Golemi
 • Sajmir Buzo
 • Shukri Marku
 • Sigi Zaimi
 • Skerdi Sinanaj
 • Stela Pervathi
 • Suela Islamaj
 • Suela Mçolli
 • Suzana Saliaj
 • Vasil Vasili
 • Velisjana Sherifi
 • Viarta Pulla
 • Xheni Vasha
 • Xhenisa Reka
A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 4.5.2018, ora 14:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 8.5.2018, ora 10:00 në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.