Email:
Fjalëkalimi:

Klikoni këtu nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi.

Nëse nuk keni akoma llogari në faqe klikoni për t'u regjistruar.

Identifikohu/Regjistrohu  


Departamenti i Administratës Publike, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 1. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Durrës - Kategoria: IV-a

 2. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Lezhë - Kategoria: IV-a

 3. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Tiranë - Kategoria: IV-a

 4. Specialist në Zyrën e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Sektorin e Shërbimit për Tatimpaguesit, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Kukës - Kategoria: IV-b

 5. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Fier - Kategoria: IV-a

 6. Specialist në Zyrën e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Sektorin e Shërbimit për Tatimpaguesit, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Dibër - Kategoria: IV-b

 7. Specialist në Zyrën e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Sektorin e Shërbimit për Tatimpaguesit, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Dibër - Kategoria: IV-b

 8. Specialist në Zyrën e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Sektorin e Shërbimit për Tatimpaguesit, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Dibër - Kategoria: IV-b

 9. Specialist në Zyrën e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Sektorin e Shërbimit për Tatimpaguesit, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Gjirokastër - Kategoria: IV-b

 10. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Shkodër - Kategoria: IV-a

 11. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Shkodër - Kategoria: IV-a

 12. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Shkodër - Kategoria: IV-a

 13. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Elbasan - Kategoria: IV-a

 14. Specialist në Sektorin e Asistencës dhe Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë e Shërbimit të Tatimpaguesve, në Drejtorinë Rajonale Tatimore Durrës - Kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
 • Abdyl Bakiu
 • Ada Haxhi
 • Ada Hysi
 • Adela Çullhaj
 • Adela Duli
 • Adelajd Tabaku
 • Adelina Agolli
 • Adelina Lleshi
 • Adem Ndreu
 • Admir Xhaka
 • Admir Zefi
 • Adriana Kalemaj
 • Adriano Sula
 • Aferdita Kerjota
 • Agron Bardhi
 • Aida Demaj
 • Albana Murrja
 • Albana Tafili
 • Albert Miftari
 • Albina Mehmeti
 • Albion Toska
 • Albora Malaj
 • Aldo Lopari
 • Aleko Pepo
 • Aleks Sala
 • Aleksandër Gjeçi
 • Aleksander Lala
 • Aleksandër Puci
 • Alfred Pepa
 • Alfred Xhelo
 • Ali Zotaj
 • Aljon Hoxha
 • Alkid Berhani
 • Alma Xifaj
 • Alnora Dushku
 • Altin Allgjata
 • Altin Hila
 • Amir Kurtulaj
 • Ana Suku
 • Andi Bici
 • Andi Bushi
 • Andi Dara
 • Andi Kroi
 • Andrea Toti
 • Anduela Simaku
 • Anela Lulaj
 • Angjelin Pjetri
 • Anila Berbati
 • Anila Cengu
 • Anila Miftaraj
 • Anisa Duli
 • Anisa Prence
 • Anisa Topalli
 • Anjeza Preci
 • Anjeza Rroshi Kodra
 • Antigona Paci
 • Antonela Metalia
 • Antoneta Kosolli
 • Anxhela Gllavina
 • Anxhela Hakrama
 • Anxhela Nazeraj
 • Arben Ismaili
 • Arber Abilaliaj
 • Arber Lleshi
 • Arbër Xhelo
 • Arbora Aliaj
 • Ardenis Ibrahimi
 • Ardi Cakaj
 • Ardi Luli
 • Ardian Rada
 • Ardit Elezi
 • Ardit Juku
 • Ardit Kuliçi
 • Ardit Kurti
 • Ardit Preçi
 • Arenc Grabova
 • Arisa Vani
 • Arjan Muça
 • Arjol Ahmeti
 • Arjol Fusha
 • Arjola Sinanaj
 • Arlind Kraja
 • Arlinda Dedi
 • Armanda Ymeri
 • Armando Çraga
 • Armando Kodheli
 • Armando Vata
 • Armelinda Kasapi
 • Arnald Doçi
 • Arsida Hoxha
 • Arsida Kalce
 • Arta Kuliçi
 • Arta Mehmetaj
 • Artenisa Jasini
 • Artenisa Perkola
 • Artenisa Zeneli
 • Aurora Shurbani
 • Bajram Halilaj
 • Bekim Sela
 • Besa Nuhiallari
 • Besart Duro
 • Besart Matmuja
 • Besjan Rricku
 • Besjana Saraqi
 • Besmir Tervoli
 • Besmira Verri
 • Besnik Tozaj
 • Bestar Pilafi
 • Betime Gjorreta
 • Bledar Elezaj
 • Bledar Prendi
 • Bledi Loshi
 • Blendi Bimbli
 • Blerim Reci
 • Blerina Ndoja
 • Blerta Barbullushi
 • Brikela Binaj
 • Briland Mnela
 • Brunilda Ballkoçi
 • Brunilda Berhani
 • Bruno Pjetrushaj
 • Celik Leka
 • Dajana Ndoj
 • Dajana Skura
 • Dallendyshe Axhami
 • Dalma Gerveni
 • Damiano Aliaj
 • Denada Seferi
 • Denarda Kanaj
 • Denisa Dibra
 • Dhurata Dobrovoda
 • Dhurata Sinaj
 • Diona Miloti
 • Dola Konomi
 • Doliana Tasi
 • Donald Dervishaj
 • Dorina Liko
 • Drenica Demiraj
 • Drinalda Kocli
 • Driola Xhani
 • Drita Disha
 • Drita Krasniqi
 • Drita Sefa
 • Dritan Tahiraj
 • Eda Jegeni
 • Edisona Reçaj
 • Edlira Tafa
 • Edlira Thaçaj
 • Edmond Maha
 • Eduart Bytyçi
 • Eduart Lika
 • Edvin Sinani
 • Eglantin Dajti
 • Eglantina Karafilaj
 • Egzona Demko
 • Elda Muco
 • Eldi Stasa
 • Elfrida Qose
 • Elida Boshnjaku
 • Elidona Ukcamaj
 • Elis Dani
 • Eljan Kasa
 • Elona Gjoka
 • Elona Poga
 • Elona Zekaj
 • Elsa Gjoni
 • Elsa Lala
 • Elton Leshi
 • Elton Licenji
 • Elvis Sinani
 • Ema Berlat
 • Emirjon Mema
 • Endeida Vasi
 • Endi Kazazi
 • Enea Caushaj
 • Enea Gjermeni
 • Eneda Thano
 • Engjëll Dervishi
 • Eniana Zyla
 • Enida Gjeta
 • Enis Lula
 • Enisa Mitro
 • Enkeleda Ciftja
 • Entela Sina
 • Enxhi Preka
 • Era Raça
 • Eralda Dedaj
 • Eralda Manga
 • Eranda Sita
 • Erblina Berbati
 • Erblina Hysa
 • Eriklida Lekaj
 • Erilda Metalia
 • Erinda Pecaj
 • Eriola Kacani
 • Eriola Kocileri
 • Erion Tafa
 • Eriona Kola
 • Erisa Peçi
 • Eriselda Morina
 • Eriselda Mucoviqi
 • Erison Muka
 • Erjon Lleshi
 • Erjon Suparaku
 • Erjona Fezollari
 • Erjona Lujkaj
 • Erjona Shehu
 • Ermela Demollaj
 • Ermelinda Kalaja
 • Ermiola Muca
 • Ermir Agushi
 • Ermir Dhima
 • Ermira Kukaj
 • Erona Laçej
 • Ersida Zeka
 • Ertigena Gjoka
 • Ervin Cenaj
 • Ervis Cela
 • Ervis Kapo
 • Esjona Jahaj
 • Esma Vokrri
 • Esmeralda Agaçi
 • Esmeralda Isaku
 • Etjen Agushi
 • Etleva Lleshi
 • Eueda Molla
 • Eva Kenga
 • Evjeni Jani
 • Fabiola Muhollari
 • Fatbardh Hoxhaj
 • Fatjon Barbullushi
 • Fatjon Hykaj
 • Fatjon Hysa
 • Fatjon Latifi
 • Fatjon Maçi
 • Fatjon Xhafaj
 • Feruzjola Avxhi
 • Fiqiri Gjeta
 • Fjorisa Sharku
 • Flamure Shkembi
 • Florenc Lala
 • Florian Hoxha
 • Florida Çelo
 • Florina Cenaj
 • Florjan Kazazi
 • Frederika Mehmetaj
 • Gac Gjondrekaj
 • Genta Tela
 • Gentjan Bardhi
 • Gentjan Gazidedja
 • Gentjan Prekperaj
 • Gentjana Skenderi
 • Geraldo Durdaj
 • Gerhard Idrizi
 • Gerond Behari
 • Geront Kalia
 • Gerta Jella
 • Gildi Gruda
 • Gjergji Melonashi
 • Gjyliza Bregu
 • Gjylsime Hida
 • Gledisa Qosja
 • Grehans Uka
 • Grigor Qafzezi
 • Hajdër Koxha
 • Hamdi Troshani
 • Hane Zhubi
 • Hasime Ferati
 • Hatixhe Murrani
 • Hava Memko
 • Herson Torra
 • Igli Ferati
 • Ildi Dosti
 • Ilir Rapi
 • Ilisjada Avdia
 • Ina Reshlani
 • Indrit Mustafa
 • Inis Gokaj
 • Iris Kozeli
 • Irma Balla
 • Irvi Hyka
 • Ismet Matragji
 • Ismete Subashi
 • Ivana Bita
 • Jetmira Hallaci
 • Jetnor Sherri
 • Joana Shera
 • Joharda Canaj
 • Jolanda Pjetri
 • Jona Ciro
 • Jona Kamberi
 • Jona Meti
 • Jona Spaho
 • Jonel Baçi
 • Jonid Avduli
 • Jonida Braho
 • Jonida Duli
 • Jonida Hoxha
 • Jorgina Verori
 • Jorina Leka
 • Josif Papuciu
 • Julian Hoxha
 • Julian Rrista
 • Julida Alijaj
 • Julinda Lipe
 • Julinda Mico
 • Juljan Aliaj
 • Juxhin Hamiti
 • Kadrije Gurmani
 • Kaltra Toska
 • Katiusha Saraqi
 • Kejvi Bundo
 • Kimete Mehmeti
 • Klajdi Shtylla
 • Klara Sheqi
 • Klaudio Cuka
 • Klaudja Arapi
 • Kleant Kapxhiu
 • Kliti Shuli
 • Klodiana Baxhia
 • Klodjan Ajazi
 • Klodjan Manja
 • Kozeta Braho
 • Kristi Dashi
 • Laert Bakalli
 • Laureta Çiraku
 • Ledia Azisllari
 • Ledjan Baholli
 • Ledjona Troka
 • Leonard Garuli
 • Leonard Sala
 • Lindita Shehu
 • Lorena Mehmetaj
 • Loreta Geraj
 • Louis Qarri
 • Luciana Balla
 • Luiza Hoxholli
 • Majlinda Marku
 • Majlinda Puka
 • Malvina Shira
 • Marie Leka
 • Marilda Bakalli
 • Marinela Jaupaj
 • Marino Mazniku
 • Mario Tola
 • Marion Kanina
 • Mark Marku
 • Marsela Gjika
 • Marsida Baro
 • Marsida Zoto
 • Matilda Progja
 • Mbaresa Hoxhallari
 • Mbresa Halilaj
 • Medina Murlani
 • Medina Murlani
 • Mefat Torba
 • Megi Kola (Gajtani)
 • Melina Xholla
 • Mentor Hasanaj
 • Meri Drabeja
 • Merijon Zhugri
 • Merita Bardhoku
 • Migena Rizja
 • Mimoza Mollosmani
 • Miranda Qordja
 • Mirela Zaraj
 • Mirgen Gjimi
 • Mirjan Mjekra
 • Mirjan Zelaj
 • Mirsilda Gjuta
 • Mishael Metalla
 • Mufit Taravari
 • Naxhije Gjeta
 • Neki Mehmeti
 • Nensi Celaj
 • Nesila Xhabija
 • Nikolin Pica
 • Njomza Kastrati
 • Olina Ristani
 • Oljada Brazhda
 • Olsida Cobaj
 • Omar Myrtja
 • Omer Luli
 • Orkida Rama
 • Orlend Kote
 • Ornela Dhamo
 • Ornela Gjoni
 • Ornela Zaimi
 • Osvaldo Bibaj
 • Pamela Guri
 • Pavlin Marku
 • Pellumb Feneri
 • Petrit Dodaj
 • Pirro Angjeli
 • Raisa Koka
 • Ramazan Leka
 • Refina Osmani
 • Rei Mecani
 • Renata Kocaqi
 • Rexhep Sina
 • Rezart Mera
 • Rigels Vrenjo
 • Riges Beqiri
 • Rihane Salkurti
 • Rinald Repçe
 • Rineta Sheme
 • Roland Paja
 • Romina Danaj
 • Rovena Limku
 • Rovena Rada
 • Sadik Topuzi
 • Sajmir Pervana
 • Samela Rumija
 • Samet Kulla
 • Santjola Kodra
 • Satbere Shahu
 • Sefer Alia
 • Selim Deda
 • Senada Rragami
 • Shukri Marku
 • Sidorela Agolli
 • Silvana Tahiri
 • Skerdi Tarkaj
 • Somela Radohina
 • Sonila Bardhi
 • Sonila Qerolla
 • Suela Islamaj
 • Suela Meçolli
 • Suela Pepa
 • Tauland Cekici
 • Taulanda Beqiri
 • Taulant Loloçi
 • Terezina Marku
 • Tonin Margjokaj
 • Uran Islamaj
 • Valbona Çelaj
 • Valbona Kojku
 • Valbona Rrapi
 • Valbona Taho
 • Valera Digli
 • Vasilika Lushka
 • Veli Çipuri
 • Velva Shkoza
 • Viarta Pulla
 • Vilma Mukaj
 • Vjollca Hysaj
 • Xhafer Rexhmati
 • Xhilda Braka
 • Xhorxheta Filja
 • Xhosilda Ndreu
 • Xhovana Kodra
 • Xhulia Tushaj
 • Xhulia Zyli
 • Yllka Petanaj
 • Ylvi Loci
 • Zamira Resulaj
 • Zhan Llusha
 • Zife Tota
 • Ziliha Danaj
A. Testimi me shkrim do të zhvillohet në datën 14.4.2018, ora 11:00, në ambientet e Godinës "Liria", ish Kinoklubi në Qytetin Studenti, Tiranë.

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 17.4.2018, ora 9:00, në ambientet e Shkollës Shqiptare të Administratës Publike, Blv "Zhan D'Ark", Nr 31, Tiranë.